10x de leukste autoraamstickers voor kinderen

Toen ik jonger was, bestonden er al autoraamstickers. Stickers waar je uren mee zoet kon zijn mede doordat je ze er ook weer vanaf kon halen en weer opnieuw kon opplakken. Tegenwoordig bestaan deze stickers nog steeds en ze zijn nog véél leuker dan toen ik jong was! De leukste 10 stickersets heb ik voor je op een rijtje gezet.

Laatste update juni 2021

De leukste autoraamstickers voor kinderen

Woezel & Pip raamstickers

De vrolijke hondjes Woezel & Pip, mijn kinderen zijn er gek op! Hoe mooi is het dan om hiervan stickers op je naam te mogen plakken? In deze verpakking vind je 4 vellen met stickers. Klik hier om deze stickerset te kopen.

Djeco raamstickers dinosaurussen

Deze dinosaurus raamstickerset van Djeco bestaat uit 28 stickers. Niet alleen dinosaurussen maar ook prehistorische planten en wolken. De stickers zijn van beide kanten zichtbaar en dienen op een schoon, droog en glad ondergrond te worden geplakt. Je kunt deze leuke set hier bestellen.

Djeco raamstickers tuinvlinders

Deze leuke 51-delige set bestaat uit vlinders planten en bloemen. De stickers kun je natuurlijk i.p.v. op je autoramen ook in de slaapkamer van je kind plakken. Van beide zijden zijn de stickers zichtbaar. Deze tuinvlinderset is hier verkrijgbaar.

Totum zelf raamstickers maken

Met deze leuke set van Totum kun je zelf raamstickers maken. Het pakket bestaat uit zeven verschillende vormen en zeven speciale glitterverfpennen. Let op dat je de glitterverf goed laat opdrogen voordat je ze van het transparante vel afhaalt, anders kunnen ze scheuren. Je kunt deze creatieve set hier kopen.

Totum boerderij raamstickers

Een grote set raamstickers (meer dan 70!) in het thema boerderij. De stickers zijn statisch en daardoor herbruikbaar. Je kunt ze op ramen plakken maar ook op de bijgeleverde boerderijplaat. Je kunt deze leuke boederijset hier bestellen.

Raamstickerset met uilen

Deze super leuke uilen zijn wel in voor een feestje. Plak deze leuke stickers op ramen en/of spiegels. Door de zelfklevende folie zijn de stickers herbruikbaar. De afmeting van het vel is 30 x 21 cm. Je kunt deze uilenset hier bestellen.

Unicorn Raamstickers

Unicorns, regenbogen, glitters. Allen zijn populair bij de meeste meisjes. Daarom is deze raamstickerset ook zo geweldig! Deze raamstickerset bevat maar liefst 60 stickers. Klik hier om deze set te bestellen.

Halloween glow in the dark raamstickers van de HEMA

Voor Halloween, heeft de HEMA een aantal leuke glow in the dark raamstickers in dit thema op de markt gebracht. Deze set bestaat uit 3 vellen van 30 x 21 cm. Je kunt deze set uiteraard in een HEMA vestiging halen (als het goed is ligt het bij de knutselspullen) of online op hun website bestellen.

raamstickers Halloween - 3 vellen - 25200528 - HEMA

Sneeuwvlokken als raamstickers

De dagen worden weer korter en langzaam aan zal het weer steeds kouder worden. Met deze leuke sneeuwvlokken kun je een winters effect geven aan je ramen van je auto of natuurlijk in je huis. De set bestaat uit 99 (!!!) herbruikbare raamstickers. Je kunt deze sneeuwvlokkenset hier bestellen.

Nijntje raamstickers

Heb jij nog vrij jonge kinderen? Dikke kans dat zij deze Nijntje stickers helemaal geweldig zullen vinden. Deze set bestaat uit 4 stickervellen dan in totaal 50 herbruikbare raamstickers. Je kunt deze Nijntje raamstickers hier bestellen.

Nijntje raamstickers

Heb je voor jouw kinderen ook raamstickers in de auto?

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij via deze links iets koopt, ontvang ik daar een kleine commissie over terwijl het jou niets extra’s kost. Op deze manier help jij mee aan het bestaan van Opwegmetmama.nl.