Menu
Producten

10x de leukste autoraamstickers voor kinderen

Toen ik jonger was, bestonden er al autoraamstickers. Stickers waar je uren mee zoet kon zijn mede doordat je ze er ook weer vanaf kon halen en weer opnieuw kon opplakken. Tegenwoordig bestaan deze stickers nog steeds en ze zijn nog véél leuker dan toen ik jong was! De leukste 10 stickersets heb ik voor je op een rijtje gezet.

De leukste autoraamstickers voor kinderen

Woezel & Pip raamstickers

De vrolijke hondjes Woezel & Pip, mijn kinderen zijn er gek op! Hoe mooi is het dan om hiervan stickers op je naam te mogen plakken? In deze verpakking vind je 4 vellen met stickers. Klik hier om deze stickerset te kopen.

Djeco raamstickers dinosaurussen

Deze dinosaurus raamstickerset van Djeco bestaat uit 28 stickers. Niet alleen dinosaurussen maar ook prehistorische planten en wolken. De stickers zijn van beide kanten zichtbaar en dienen op een schoon, droog en glad ondergrond te worden geplakt. Je kunt deze leuke set hier bestellen.

Djeco raamstickers tuinvlinders

Deze leuke 51-delige set bestaat uit vlinders planten en bloemen. De stickers kun je natuurlijk i.p.v. op je autoramen ook in de slaapkamer van je kind plakken. Van beide zijden zijn de stickers zichtbaar. Deze tuinvlinderset is hier verkrijgbaar.

Totum zelf raamstickers maken

Met deze leuke set van Totum kun je zelf raamstickers maken. Het pakket bestaat uit zeven verschillende vormen en zeven speciale glitterverfpennen. Let op dat je de glitterverf goed laat opdrogen voordat je ze van het transparante vel afhaalt, anders kunnen ze scheuren. Je kunt deze creatieve set hier kopen.

Totum boerderij raamstickers

Een grote set raamstickers (meer dan 70!) in het thema boerderij. De stickers zijn statisch en daardoor herbruikbaar. Je kunt ze op ramen plakken maar ook op de bijgeleverde boerderijplaat. Je kunt deze leuke boederijset hier bestellen.

Raamstickerset met uilen

Deze super leuke uilen zijn wel in voor een feestje. Plak deze leuke stickers op ramen en/of spiegels. Door de zelfklevende folie zijn de stickers herbruikbaar. De afmeting van het vel is 30 x 21 cm. Je kunt deze uilenset hier bestellen.

Unicorn Raamstickers

Unicorns, regenbogen, glitters. Allen zijn populair bij de meeste meisjes. Daarom is deze raamstickerset ook zo geweldig! Deze raamstickerset bevat maar liefst 60 stickers. Klik hier om deze set te bestellen.

Pasen raamstickers van de HEMA

Voor de Paasdagen, heeft de HEMA een aantal leuke raamstickers in dit thema op de markt gebracht. Deze set bestaat uit 3 vellen van 30 x 21 cm. Je kunt deze set uiteraard in een HEMA vestiging halen (als het goed is ligt het bij de knutselspullen) of online op hun website bestellen.

raamstickers pasen A4 - 3 vel - 25810010 - HEMA

Sneeuwvlokken als raamstickers

De dagen worden weer korter en langzaam aan zal het weer steeds kouder worden. Met deze leuke sneeuwvlokken kun je een winters effect geven aan je ramen van je auto of natuurlijk in je huis. De set bestaat uit 99 (!!!) herbruikbare raamstickers. Je kunt deze sneeuwvlokkenset hier bestellen.

Huisjes raamstickers

Deze set raamstickers van huisjes vind ik persoonlijk enorm leuk! de set bestaat uit 5 huisjes, een maan en sterren, een lantaarnpaal en een boom. De huisjes zijn ongeveer 30 cm hoog en de totale breedte van alle stickers zoals afgebeeld komt uit op 1,5 meter. Je kunt deze set in het zwart hier bestellen. Liever in het wit? Dan kan ook, daarvoor druk je op deze link.

Heb je voor jouw kinderen ook raamstickers in de auto?

About Author

Hi, mijn naam is Manuela en ik ben moeder van twee prachtige zonen (2 en 5 jaartjes jong). Wij gaan graag met ons gezin op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien.

2 Comments

 • Jouvence
  16 oktober 2018 at 11:01

  Wat een leuke raamstickers! Ik kan mij herinneren dat wij vroeger ook raamstickers in de auto hadden.

  Reply
 • Daphne - verdraaidmooi
  19 oktober 2018 at 22:18

  Wat een leuke raamstickers. Ook leuk dat ze er hebben die kids gewoon zelf kunnen inkleuren!

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.