10 x de leukste autoraamstickers

Toen ik jonger was, bestonden er al autoraamstickers. Stickers waar je uren mee zoet kon zijn mede doordat je ze er ook weer vanaf kon halen en weer opnieuw kon opplakken. Tegenwoordig bestaan deze stickers nog steeds en ze zijn nog véél leuker dan toen ik jong was! De leukste 10 stickersets heb ik voor je op een rijtje gezet.

Djeco raamstickers dinosaurussen

Deze dinosaurus raamstickerset van Djeco bestaat uit 28 stickers. Niet alleen dinosaurussen maar ook prehistorische planten en wolken. De stickers zijn van beide kanten zichtbaar en dienen op een schoon, droog en glad ondergrond te worden geplakt. Je kunt deze leuke set hier bestellen.

Djeco raamstickers tuinvlinders

Deze leuke 51-delige set bestaat uit vlinders planten en bloemen. De stickers kun je natuurlijk i.p.v. op je autoramen ook in de slaapkamer van je kind plakken. Van beide zijden zijn de stickers zichtbaar. Deze tuinvlinderset is hier verkrijgbaar.

Totum zelf raamstickers maken

Met deze leuke set van Totum kun je zelf raamstickers maken. Het pakket bestaat uit zeven verschillende vormen en zeven speciale glitterverfpennen. Let op dat je de glitterverf goed laat opdrogen voordat je ze van het transparante vel afhaalt, anders kunnen ze scheuren. Je kunt deze creatieve set hier kopen.

Totum boerderij raamstickers

Een grote set raamstickers (meer dan 70!) in het thema boerderij. De stickers zijn statisch en daardoor herbruikbaar. Je kunt ze op ramen plakken maar ook op de bijgeleverde boerderijplaat. Je kunt deze leuke boederijset hier bestellen.

Raamstickerset met uilen

Deze super leuke uilen zijn wel in voor een feestje. Plak deze leuke stickers op ramen en/of spiegels. Door de zelfklevende folie zijn de stickers herbruikbaar. De afmeting van het vel is 30 x 21 cm. Je kunt deze uilenset hier bestellen.

Frozen raamstickers

Een erg leuke set met een heleboel raamstickers voor de liefhebbers van Frozen. Het totale vel heeft een afmeting van 42 x 30 cm. De set is hier te koop.

SES Raamstickers Cars

Ook voor de stoere Cars fans bestaan er leuke raamstickers. Deze set van SES bestaat uit 16 stickers en een plakbord. De stickers zijn herbruikbaar waardoor je kind er lang plezier van zal hebben. Een leuk idee voor op het verlanglijstje? Deze Cars raamstickers zijn hier verkrijgbaar.

Sinterklaas raamstickers van de HEMA

Met Sinterklaas in aantocht, heeft de HEMA een aantal leuke raamstickers in dit thema op de markt gebracht. Deze set bestaat uit 3 vellen van 30 x 21 cm. Je kunt deze set uiteraard in een HEMA vestiging halen (als het goed is ligt het bij de knutselspullen) of online op hun website bestellen.

Sneeuwvlokken als raamstickers

De dagen worden weer korter en langzaam aan zal het weer steeds kouder worden. Met deze leuke sneeuwvlokken kun je een winters effect geven aan je ramen van je auto of natuurlijk in je huis. De set bestaat uit 99 (!!!) herbruikbare raamstickers. Je kunt deze sneeuwvlokkenset hier bestellen.

Huisjes raamstickers

Deze set raamstickers van huisjes vind ik persoonlijk enorm leuk! de set bestaat uit 5 huisjes, een maan en sterren, een lantaarnpaal en een boom. De huisjes zijn ongeveer 30 cm hoog en de totale breedte van alle stickers zoals afgebeeld komt uit op 1,5 meter. Je kunt deze set in het zwart hier bestellen. Liever in het wit? Dan kan ook, daarvoor druk je op deze link.

Heb je voor jouw kinderen ook raamstickers in de auto?

2 Comments

  • Reply Jouvence 16 oktober 2018 at 11:01

    Wat een leuke raamstickers! Ik kan mij herinneren dat wij vroeger ook raamstickers in de auto hadden.

  • Reply Daphne - verdraaidmooi 19 oktober 2018 at 22:18

    Wat een leuke raamstickers. Ook leuk dat ze er hebben die kids gewoon zelf kunnen inkleuren!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.