3 manieren om herinneringen aan je vakantie vast te leggen

Op vakantie maak je tal van mooie herinneringen. Wie weet heb je een actieve meerdaagse hike door de bergtoppen gemaakt, ben je heerlijk tot rust gekomen aan een adembenemend strand met kristalhelder water of heb je verschillende idyllische dorpjes bezocht waar je heerlijk kon verdwalen. Al met al heb je je ogen uitgekeken en vast en zeker enorm veel herinneringen vastgelegd, maar hoe kun je deze herinneringen aan de vakantie nu het beste vastleggen? We geven een paar leuke tips in dit artikel! 

Zoek de mooiste foto’s uit en druk ze af voor een fotoalbum 

Je hebt vast en zeker een aantal foto’s waar je uren weg van kunt dromen. Misschien ben je getrakteerd op een fanatisch vergezicht, heb je een leuke foto gemaakt met het reisgezelschap of dierbare herinneringen aan de eerste vakantie met je kleintje. Maak een selectie van de foto’s die je met je smartphone of camera hebt gemaakt, druk ze af en lijst ze in. De foto’s van deze dierbare herinneringen toveren keer op keer weer een grote glimlach op je gezicht. 

Kies voor gemak door een fotoalbum online samen te stellen 

Je kunt vandaag de dag natuurlijk ook online een fotoalbum samenstellen. Ideaal als je graag gaat voor gemak. Er zijn verschillende soorten formaten waar je voor het album uit kunt kiezen en je sleept erg makkelijk de gewenste foto’s in het album. Dit doe je door middel van een online programma. Deze software is gratis te gebruiken en ook nog eens erg makkelijk in gebruik. Hierdoor is het erg simpel om het album helemaal naar eigen wens samen te stellen. 

De highlight van je reis vereeuwig je op een canvas 

Heb je tijdens je reis een bepaald moment dat onvergetelijk is? En waar je het liefste dagelijks aan wordt herinnerd? Dan mag je hier zeker voor uitpakken bij jou in huis. Kies er bijvoorbeeld voor om dit moment te vereeuwigen op canvas. Een canvas bestellen is leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan je reismaatje. Er zijn verschillende soorten formaten waar je uit kunt kiezen en de canvas wordt, na het plaatsen van een bestelling, enorm snel bij jou thuis geleverd. Ideaal om op te hangen aan de muur of neer te zetten op een fotoplank. Waar gaat jouw voorkeur op dit moment naar uit?

Kopfoto © Pexels