Waarbeek - all-inclusive pretpark nederland met kinderen

All inclusive pretparken: een dag vol plezier met onbeperkt eten en drinken

Wanneer je een dagje met je gezin naar een pretpark gaat, kunnen naast de kosten voor de entree, ook de kosten voor het eten en drinken aardig oplopen. Je kunt natuurlijk zelf je boterhammen en drinken meenemen, maar het is ook lekker om daar te kunnen genieten van een ijskoud drankje, een lekker ijsje of een warm frietje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de extra kosten. Gelukkig zijn er ook all-inclusive parken, waar je naast plezier en genot van attracties, ook onbeperkt kunt genieten van diverse versnaperingen. We hebben de leukste all inclusive familie-uitjes voor je op een rijtje gezet, zodat jullie samen onbezorgd kunnen genieten.

All inclusive familie-uitjes

Appelscha – Attractiepark Duinen Zathe

Duinen Zathe is een all inclusive attractiepark in de plaats Appelscha (Friesland). Naast heerlijk spelen kun je hier onbeperkt genieten van veel lekkers. Je kunt kiezen uit snacks, broodjes boterhamworst of kaas, soep, friet en ijs. Neem er een lekker glaasje limonade bij en je kunt er daarna weer tegenaan, want er is namelijk ontzettend veel te doen.

Spur de Rups is het personage van het park, waar hij in een mooi huis woont. Geregeld is hij in het park te vinden om met de kinderen op de foto te gaan. Het park biedt verschillende attracties voor alle leeftijden, zoals: botsauto’s en -bootjes, een mega springkussen, een piratenschip, een familieschommel, draaimolen en verschillende soorten glijbanen. Het verkeerscircuit is een echte hit op het park. Je kunt hier lekker racen over het circuit, maar pas op! Er loopt een politieagent rond om te kijken of iedereen zich wel aan de regels houdt! Je kunt er zelfs je eigen rijbewijs halen, mét foto! Een onbezorgd dagje uit om nooit te vergeten.

Drouwen – Drouwenerzand

Op zoek naar een all inclusive pretpark? Attractiepark Drouwenerzand biedt jullie een onbezorgd dagje weg. Geen oneindige stapel boterhammen in je tas en warme pakjes drinken, maar lekker kunnen genieten van een koud drankje op het terras.

Het park biedt diverse attracties aan voor kinderen van verschillende lengtes. Voordat je een attractie ingaat, worden de kinderen eerst opgemeten. De kleinste kinderen kunnen zich er bijvoorbeeld vermaken in een carrousel, op en neer gaan in een piratenboot, springen op de trampolines of een rondje maken in de oldtimerbaan of de trein. Op het park zijn ook diverse speeltuinen en bij mooi weer kunnen ze spelen in de water- en zandbouwplaats.

Voor oudere kinderen is er een gave zweefmolen van 4 meter hoog. Maar er zijn ook nog snellere en hogere attracties, net zoals je die vindt op een kermis, voor de echte waaghalzen.

Het all inclusive concept bestaat bij Drouwenerzand onder andere uit vers fruit, belegde broodjes, friet, snacks, soep, ranja, warme dranken en softijs.

Lees ook ons volledige artikel over een bezoek aan attractiepark Drouwenerzand.

Helvoirt – Duinoord

Duinoord is een speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. De kinderen kunnen zich er uren vermaken, zowel binnen als buiten, waardoor het een uitje is die je met alle weersomstandigheden kunt doen. Er is een klimbos, tokkelbaan, er zijn springkussens en verschillende autootjes om in te rijden. Er zijn ook veel speeltoestellen waar je lekker kunt springen, glijden, wippen, bouwen en klauteren.

Hongerig geworden? Je hoeft geen lunchpakketje mee te nemen! Je kunt er kiezen uit soep, broodjes, pizza, pannenkoeken, friet, verschillende drankjes en ijsjes.

Hengelo – Attractiepark De Waarbeek

Attractiepark De Waarbeek ligt in het bos tussen Enschede en Hengelo. Het is een klein, overzichtelijk park met voor ieder wat wils. Ook voor de allerkleinste is er genoeg te doen.. Dit all inclusive park is open van april t/m oktober en biedt diverse attracties aan zoals: botsauto’s, een rodelbaan, een zweefbaan, theekopjes en een aantal attracties zoals op de kermis. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om te spelen in de speeltuinen.

Je kunt er door het all inclusive concept onbeperkt eten en drinken. Kies onder andere uit belegde broodjes, friet, snacks, soep, ranja, warme dranken en waterijs.

Lees ook ons volledige artikel over een bezoek aan Atractiepark De Waarbeek.

Kalkar – Kernie’s Familiepark (Wunderland Kalkar)

Kernie’s Familiepark is een all inclusive pretpark in Duitsland, waar je all in kunt genieten. Misschien dat je de naam Wunderland Kalkar eerder wel eens gehoord hebt. Dat is namelijk het hotel waar je kunt overnachten, mocht je er meerdere dagen heen willen gaan.

Het ligt op 30 autominuten rijden van Arnhem en heeft 40 attracties, speeltoestellen en diverse evenementen. Het familiepark (Kernie’s familiepark) is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Op de website staat precies beschreven welke attracties geschikt zijn voor je kind(eren), afhankelijk van hoe groot ze zijn. Je vindt er onder andere een wildwaterbaan, theekopjes, een achtbaan, schommelschip, een hele hoge zweefmolen, skelterpark, autootjes en een ballenbak. Het all inclusive concept bestaat uit onbeperkt kunnen genieten van frietjes, ijsjes en frisdranken.

Lees ook ons volledige artikel over een bezoek aan Wunderland Kalkar.

Landgraaf – Mondo Verde

Wil je een dagje weg waarbij je verschillende dingen kunt beleven? Dan biedt Mondo Verde je veel afwisseling aan. Het park bestaat uit 25 hectare met daarop tuinen, attracties, dieren, speeltoestellen en een water-/spraypark. In de wereldtuinen waan je jezelf een reis rondom de wereld. Zo zijn er onder andere tuinen uit Italië, Japan, China, Australië, Oostenrijk, Portugal, en Engeland. In de dierenplaza bezoek je verschillende soorten dieren, zoals: kraanvogels, kalkoenen, en kieviten maar ook dieren zoals een Sri Lankaanse Panter, een zwarte panter en Alpaca’s.

Op een warme dag de tuinen en de dieren bezocht? Het is heerlijk dat je op het park ook af kunt koelen in het waterpark, met diverse waterglijbanen. Neem je zwemkleding dus mee! Ook is het voor de kinderen leuk dat er wat attracties zijn, zoals een keverachtbaan, een zweefmolen, botsauto’s en een waterbaan met boomstambootjes.

De afwisseling tussen de tuinen, de dieren en het waterpark met de attracties maakt het voor het hele gezin een geschikt uitje. Het grootste gedeelte van het eten en drinken is all inclusive: pasta, soepen, broodjes, rijst, pannenkoeken, warme dranken, ranja en slush-puppy. Ook daar is voor ieder wat wils.

Lees ons volledige artikel over een bezoek aan Themapark Mondo verde.

Op zoek naar een ander attractiepark? Lees dan ook eens een van onze andere artikelen:

Foto’s © Opwegmetmama.nl