Bounce Valley Middelburg, een leuk luchtkussenpark in Zeeland

In december 2022 is Bounce Valley Middelburg geopend. Bounce Valley is een groot luchtkussenpark geschikt voor jong en oud. Aangezien wij ook al eens andere vestigingen hebben bezocht, waren we erg benieuwd naar deze vestiging. Heb je geen idee wat je kunt verwachten? Bekijk dan vooral dit artikel!

Bounce Valley Middelburg

Bounce Valley Middelburg is gelegen op het Vrijetijdspark Zep Middelburg. Het is makkelijk aan te rijden. Wij zijn hier op een zaterdagochtend geweest met onze kinderen.

Het luchtkussenpark van Zeeland

Met de roltrap gaan we naar boven. Bij aankomst krijg je speciale Bounce sokken tegen het uitglijden en een polsbandje met een kleur. Het polsbandje synchroniseert met het aantal minuten dat je mag gaan springen. Op een tv-scherm kun je precies zien hoeveel tijd je nog hebt.

Een aantal onderdelen die ik ook bij andere vestigingen van Bounce Valley heb gezien, komen ook hier weer terug. Zoals bijvoorbeeld de wipe-out onderdelen. Maar ook de glijbanen en klimwand.

Er waren hier sowieso twee onderdelen die er bij mij echt uitsprongen:

 • Catch the light Dit is een spel die je met meer personen kunt doen. Het is hierbij de bedoeling dat je zoveel mogelijk lampen in jouw kleur weet te ‘vangen’. Onze middelste zoon vond dit helemaal geweldig en is hier dan ook aardig zoet geweest. Rennen op luchtkussens is vrij lastig doordat het ‘bounced’. Het is dus best uitdagend.
 • Soccer cage Een ander onderdeel die zeker bij de mannen goed in de smaak viel, was het voetbaldeel. Er zijn in de muur diverse gaten met bijbehorende scores. Het omgevingslicht verandert continu. Van licht, naar donker, maar ook qua kleur. Het lijkt makkelijker dan het is.

Het enige wat ik wel een nadeel vind aan deze vestiging, is dat deze wat minder overzichtelijk is. In bijvoorbeeld Bounce Valley Zoetermeer, konden we vanaf boven heel snel zien waar onze jongens waren. Dat was hier wat lastiger. Het gevolg was dus dat één van ons continu bij de jongens was om ze een beetje in de gaten te houden.

Mini Bounce

Het kan voor kleinere kinderen niet altijd even fijn zijn om te springen tussen de grotere kinderen. Daarom is er voor kinderen tot 5 jaar de Mini Bounce.

Begeleiders kunnen tijdens de Mini Bounce gratis mee springen. Tijdens de gewone Bounce Valley dien je als begeleider wel toegang te betalen.

Eet- en drinkmogelijkheden

Bij Bounce Valley ben je in principe maximaal 2 uur. De menukaart is hier dan ook op afgestemd. Op de menukaart staan vooral wat fingerfoods, zoetigheid, chips en popcorn, pizzastukken, panini’s, slush puppy en andere warme en koude dranken.

Tip! Voor € 3,- kun je een Unlimited Bounce Booster kopen waarbij je een glas krijgt waarmee je onbeperkt limonade kunt tappen. Handig voor kinderen.

Handig om te weten over Bounce Valley Middelburg

 • Openingstijden: Bounce Valley Middelburg is geopend van woensdag t/m zondag. In schoolvakanties (regio zuid) zijn zij ook op maandag en dinsdag geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.
 • Entreeprijzen: Klik hier voor actuele entreeprijzen
 • Adres: Podium 13, 4337 WV Middelburg
 • Parkeren: gratis op de grote parkeerplaats van Vrijetijdspark Zep Middelburg
 • Website: www.bouncevalley.nl/middelburg
 • Kinderfeestjes: Het is mogelijk om een kinderfeestje te vieren in Bounce Valley Middelburg. Dit is mogelijk vanaf 4 kinderen. Zij bieden hiervoor een tweetal pakketten aan. Klik hier voor meer informatie.

Vrijetijdspark Zep Middelburg

Behalve Bounce Valley, zijn op het Vrijetijdspark Zep Middelburg nog meer leuke activiteiten die je kunt ondernemen. Het kan leuk zijn om een combinatie van activiteiten te maken zodat je echt een dagje weg bent.

 • Prison Island Dit is een soort escape room, maar dan in de vorm van een gevangeniscomplex. Er zijn 20 cellen met allen andere opdrachten welke je kunt doen. Zelf heb ik dit ook wel eens in Utrecht gedaan en ik vind het enorm gaaf!
 • Mini Mundi Een pretpark bestaande uit een miniatuurpark, attracties en een binnenspeeltuin. Het pretpark is het hele jaar door geopend.
 • GlowGolf Middelburg Minigolfen op een 18 holes baan in een fluorescerende omgeving met jungle thema. Je kunt er voor kiezen om een 3D bril te gebruiken voor een extra effect.
 • HyperBowling Eens iets anders dan het traditioneel bowlen. Bij HyperBowling is het de bedoeling dat juist de zijkanten raakt waardoor je punten kunt scoren.
 • Verder vind je er nog een aantal horecagelegenheden en fitnessmogelijkheden.

Lees ook ons artikel ‘De leukste uitjes & activiteiten met kinderen in de provincie Zeeland‘ voor nog meer leuke ideeën in de omgeving.

Foto’s © Opwegmetmama.nl – Manuela