Menu
Nederland / Uitjes & Activiteiten

Bumpie viert zijn verjaardag!

Aanstaande zondag 10 februari 2019 is het weer zo ver: de allerleukste en liefste beer van Nederland viert zijn verjaardag op de Sprookjescamping! En jij kan daarbij zijn! 

Dit is Bumpie!

Bumpie is samen met Hannah de Heldhaftige wel het bekendste personage van de Sprookjescamping in Rheeze. Samen met Hannah gaat hij op avontuur en ze maken de leukste dingen mee! Stiekem is deze leuke beer ook wel een beetje een boefje. Hij haalt namelijk vaak grapjes uit en dat gaat niet altijd goed.

Bumpie is jarig

Dit jaar hebben de vriendjes van de Sprookjescamping een bijzondere verjaardag voor Bumpie voorbereid. Voor Bumpie is het nog een verrassing, maar het leuke is dat alle kinderen dit jaar mogen meehelpen aan de voorbereidingen voor het allerleukste feestje van het jaar. Bumpie houdt erg van feestjes en zal het dan ook leuk vinden als er een heleboel kinderen komen.

Het verjaardagsfeestje van Bumpie

Het verjaardagsfeest begint aanstaande zondag 10 februari 2019 om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Tijdens dit leuke feest kunnen kinderen meedoen aan diverse activiteiten, theatershows én wordt er afgesloten met een gave disco!

Voor € 5,- per persoon (dit is inclusief 2x een kopje koffie/thee/drankje, petite four, ranja en een hapje).

De Sprookjescamping

Dit evenement is een leuke manier om kennis te maken met de Sprookjescamping. De Sprookjescamping is naar mijn mening toch wel één van de meest leuke campings van Nederland welke geschikt is voor kleine kinderen. Er is zo veel te zien én te doen.

In het artikel ‘Een betoverende vakantie op de Sprookjescamping‘ geef ik je een indruk van wat deze kindercamping allemaal te bieden heeft. En geloof me, je zult er geen spijt van krijgen!

Praktische informatie

Op 5 april 2019 zal de Sprookjescamping weer openen voor het creëren van de meest magische vakantieherinneringen.

Adresgegevens:
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Telefoonnummer: 0523-261369

Klik hier voor de website van de Sprookjescamping. Benieuwd naar de brochure? Ook deze is online te bekijken.

About Author

Hi, mijn naam is Manuela en ik ben moeder van twee prachtige zonen (2 en 5 jaartjes jong). Wij gaan graag met ons gezin op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.