Menu
Producten

10 leuke cadeautips voor de kleine reizigers

Met de feestdagen in aantocht, wordt er weer volop geshopt. Je kunt voor het uitzoeken van speelgoed simpelweg het speelgoedboek openslaan, maar je kunt ook denken aan wat meer praktische spullen zoals rond het thema vakantie. In dit artikel vind je een aantal leuke cadeautips voor de kleine reizigers onder ons. Uiteraard zijn deze tips ook leuk om te vragen als verjaardagscadeautje!

Gepersonaliseerde koffer

Hoe gaaf is het voor je kind als het zijn/haar eigen koffer heeft? En al helemaal wanneer deze gepersonaliseerd is? Op de website van YourSurprise.com kun je diverse koffers laten personaliseren zoals deze leuke van Woezel en Pip.

Vakantie spaarpot

Om kinderen bewust met geld om te leren gaan, is een spaarpot een echte must-have. Veel mensen hebben diverse spaarpotten, ieder met een eigen doel. In deze leuke spaarpot, kan je kind bijvoorbeeld sparen voor leuke spullen die hij/zij graag zou willen hebben op vakantie. Of gewoon, omdat hij zo leuk is! De vakantie spaarpot kun je o.a. op deze website bestellen.

Atlas voor kinderen 

De meeste kinderen zijn van nature erg nieuwsgierig. Wanneer jullie een vakantie in de planning hebben, is het leuk om hen voor te kunnen bereiden. Laat hen zien waar ze precies op vakantie gaan of zoek samen een leuke vakantiebestemming op een wereldkaart. Deze atlas van Lannoo is speciaal gericht op kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Je kunt hem hier bestellen.

UV-werende badkleding

Het is algemeen bekend dat verbranding door de zon slecht is voor de huid. Wat niet iedereen weet, is dat UV-stralen ook door kleding kan komen. Met name wanneer men op vakantie is, kleed men zich een stuk meer zomers en dus al gauw wat bloter. En wat dacht je van aan het zwembad? Je kunt er daarom voor kiezen om gebruik te maken van UV-werende badkleding.

Museumkaart voor kinderen

Ook in Nederland zijn er enorm veel dingen te bezoeken. Met een museumkaart kun je inmiddels ruim 400 verschillende musea bezoeken er daar komen er steeds meer bij! Een museumkaart is een jaar lang onbeperkt geldig. Je kunt een museumkaart hier online bestellen.

Playmobil vakantie eiland

Om alvast in de vakantiesfeer te komen of juist lekker na te genieten van de vakantie, zal je kind zich prima kunnen vermaken met het vakantie eiland van Playmobil. Met dit speelgoed kan je kind een vakantie nabootsen. Tegelijkertijd ook goed voor het creatief vermogen van je kind! Je kunt het vakantie eiland hier kopen. En Playmobil zou Playmobil niet zijn als je het niet kon uitbreiden!

JBL draadloze koptelefoon voor kinderen

In de auto, het vliegtuig of gewoon thuis. Een koptelefoon is ideaal wanneer je kind graag naar zijn/haar eigen muziek wil luisteren of een filmpje wil kijken op bijvoorbeeld de tablet. Met deze draadloze koptelefoons heb je geen gedoe met draden die in de knoop kunnen raken of kapot gaat. D.m.v. het bluetooth systeem koppel je hem gemakkelijk aan een telefoon of tablet. De accu gaat maar liefst 12 uur mee! De roze versie kun je hier bestellen en de turquoise versie hier.

Paspoorthoesje

Met dit leuke paspoorthoesje kan je kind (of jijzelf!) zijn/haar paspoort op een leuke manier opbergen. Dit hoesje met wereldkaart is hier verkrijgbaar. Ook op AliExpress zijn enorm leuke hoesjes voor paspoorten te koop voor een leuke prijs. Wanneer je geen moeite hebt met het bestellen in China, kan ik je zeker aanraden om ook daar nog even een kijkje te nemen. Houd dan echter wel rekening met de duur dat je pakketje onderweg is dus wacht niet te lang met bestellen.

Verrekijker voor kinderen

Een echte verrekijker kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je met je kind op pad gaat. Deze compacte verrekijker van Terra Kids wordt geleverd met een bijpassend kunststof tasje. Leuk voor de kleine ontdekkers onder ons! Je kunt deze verrekijker hier verkrijgen.

Het kaartspel Uno

Wat ik zelf vroeger altijd een enorm leuk spelletje vond op vakantie, was het kaartspel Uno. Het is enigszins te vergelijken met het kaartspel ‘Pesten‘. Het is een vrij simpel spel waardoor ook jongere kinderen dit gemakkelijk kunnen spelen. Je kunt het spel Uno hier bestellen. Van een hoop andere spelen, zijn tevens reisedities uitgebracht. Kijk dus eens of er van jouw favoriete spelletje ook een reisvariant is.

Welke cadeautjes geef jij tijdens de feestdagen aan je kind?

In dit artikel zijn affiliate links opgenomen.

Foto bovenaan artikel © Bigstock

About Author

Hi, mijn naam is Manuela en ik ben moeder van twee prachtige zonen (2 en 5 jaartjes jong). Wij gaan graag met ons gezin op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.