Leuke campings & vakantieparken voor kinderen in Gelderland

Camping ‘Bij Ons’ (Groesbeek)

Wanneer je op zoek bent naar een iets knussere familiecamping, dan is Camping ‘Bij Ons’ in Groesbeek de moeite waard om even te bekijken. Zij hebben 40 kampeerplaatsen en 13 bijzondere huuraccommodaties. Wanneer je eens origineel wil overnachten, dan zit je hier wel goed!

Deze camping heeft geen zwembad of zwemplas op het terrein, maar wel een speeltuin, speelveld en beekje waarin kinderen zich kunnen vermaken. Ook wordt er regelmatig aan kampvuur aangestoken.

Ook in de omgeving is er van alles te beleven. Denk hierbij aan een speelbos, de grote speeltuin De Leemkuil en een maïsdoolhof. Je kunt er ook voor kiezen om lekker een stukje te gaan wandelen of te fietsen. Ondanks dat er geen zwembad is, hoef je je hier dus zeker niet te vervelen!

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland (Braamt)

Pretpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt heeft een wel hele bijzondere kindercamping voor wie het leuk om te blijven overnachten. Je kunt hier namelijk overnachten in bijvoorbeeld een brandweerauto, piratenboot, pipowagen en helikopter. En je huurt niet enkel de accommodatie, kinderen kunnen zich ook verkleden in bijbehorende verkleedkleding. Je logeert hier dus echt in stijl. Tevens is een luxe ontbijtbuffet ook inbegrepen.

Uiteraard krijg je tijdens je verblijf ook onbeperkt toegang tot Pretpark Het Land van Jan Klaassen welke bestaat uit o.a. een buitenpretpark inclusief waterspeeltuin, binnenspeeltuin en poppenkast. Kinderen zullen dit dus echt te gek vinden!

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: nee

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook ons artikel ‘Het Land van Jan Klaassen, een zeer grote speeltuin in Gelderland‘ voor een indruk van het pretpark.

Foto’s © Kindercamping Jan Klaassen Dromenland

Landal Rabbit Hill (Uddel)

Niet ver van Apeldoorn, vind je het vakantiepark Landal Rabbit Hill in Uddel. Het is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar o.a. de Julianatoren, de Apenheul en Kinderparadijs Malkenschoten | Binky. Dit is een vakantiepark welke al enige tijd op ons lijstje staat om eens te verblijven, ofwel de moeite waard om even te bekijken.

Ze hebben hier verschillende soorten accommodaties variërend van 2 t/m 12 personen. Ook hebben ze hier speciale kinderbungalows wat ik persoonlijk altijd wel een pluspunt vind. En wist je dat je bij Landal Rabbit Hill zelfs kunt kamperen?

Voor kinderen is hier van alles te doen zoals een overdekt zwembad inclusief peuterbadje, buitenzwembad, diverse speeltuinen waaronder een natuurspeeltuin, overdekte speeltuin, dierenweide en nog veel meer.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen - de beste aanbiedingen!
Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen - de beste aanbiedingen!

Foto’s © Landal Rabbit Hill / Bungalowspecials

Marveld Recreatie (Groenlo)

Marveld Recreatie in het Achterhoekse Groenlo is een vakantiepark waarbij je accommodaties kunt huren maar ook fijn kunt kamperen of kunt kiezen voor een aparthotel.

Dit vakantiepark heeft een hoop leuke faciliteiten te bieden. Om te beginnen een subtropisch zwembad, maar ook leuke verwarmde buitenbaden inclusief kleuter- en peuterbaden en leuke glijbanen. Nieuw vanaf mei 2021 is de wild water river en het spraypark.

Ook kunnen kinderen lekker spelen in de ruime speeltuin, naar de kinderboerderij, een klimwand beklimmen, meedoen aan verschillende sportactiviteiten en nog veel meer. Leuk om te weten is dat zij in de winterperiode een eigen schaatsbaan hebben.

En mocht je je ondanks alle faciliteiten op het park, ook nog in de omgeving het e.e.a. willen doen. Dan heeft de Achterhoek ook veel leuks te bieden. Vervelen zal je je hier in ieder geval niet!

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Marveld Recreatie / BungalowSpecials