Leuke campings & vakantieparken voor kinderen in Limburg

Panorama Camping Gulperberg (Gulpen)

Op de zuid helling van de Gulperberg vind je Panorama Camping Gulperberg, welke het hele jaar door geopend is. Je kunt een accommodatie huren maar ook een kampeerplek.

De camping zelf heeft een buitenzwembad. Wil je liever overdekt zwemmen? Ook dat is mogelijk. Je krijgt namelijk gratis toegang tot het subtropische zwemparadijs Mosaqua welke op loopafstand van de camping ligt. Kinderen verder nog spelen in de verschillende speeltuinen en meedoen aan het animatieprogramma.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Panorama Camping Gulpenberg

Camping De Heldense Bossen (Helden)

Camping De Heldense Bossen in het Limburgse Helden is een camping welke zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen en is dan ook oprecht een echte kindercamping te noemen. Je kunt hier komen kamperen, maar het is ook mogelijk om een accommodatie te huren zoals een stacaravan, bungalow of kampeerbungalow.

Je kunt op deze camping zowel buiten als binnen zwemmen. Voor de allerkleinsten hebben zij ook peuterbadjes zodat ook zij veilig van het water kunnen genieten. En natuurlijk vind je ook overal diverse speeltuinen geschikt voor alle leeftijden, zoals een speeltuin mét dierenpark. Wedden dat de kleintjes dat maar al te prachtig zullen vinden?

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Camping De Heldense Bossen

Recreatiepark de Leistert (Roggel)

Recreatiepark de Leistert bestaat uit twee delen: een bungalowpark (Buitenhof de Leistert) en een 5 sterren camping (Camping de Leistert). Het is een zeer ruim opgezet recreatiepark.

Opvallend zijn de vele speelmogelijkheden voor kinderen. Buiten zijn er een hoop speeltuinen te vinden maar er zijn ook twee (!) binnenspeeltuin. De ene is een groot klim- en klautertoestel (à la Monkey Town) en bevindt zich in het gebouw waar ook de supermarkt zit. Dus terwijl jij boodschappen doet, kunnen je kinderen (afhankelijk van de leeftijd natuurlijk!) lekker spelen. De ander speeltuin is een hele grote zandbak die meer lijkt op een grote houten speeltuin.

Verder kun je er nog een recreatieplas vinden met wat speeltoestellen, een subtropisch binnenzwembad, een vijftal restaurants en een leuk animatieteam.

Ben je op zoek naar een vakantie welke geschikt is voor alle leeftijden, dan zit je hier goed op je plek. In de directe omgeving is tevens ook meer dan genoeg te beleven. Van attractieparken en dierentuinen, tot leuke plaatsjes om te bezoeken.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Wij zijn vorig jaar zelf een weekendje geweest Buitenhof de Leistert (het bungalowpark dus) geweest, en hebben hier een uitgebreid verslag van geschreven.

Foto’s © Opwegmetmama.nl