Leuke campings & vakantieparken voor kinderen in Noord-Brabant

Alpaca Vorstenbosch (Vorstenbosch)

In het Brabantse plaatsje Vorstenbosch kun je overnachten op een alpacaboerderij. Er zijn hier maar liefst 53 alpaca’s en ieder jaar komen daar meer bij. In de periode mei t/m augustus is het zelfs mogelijk dat je hier met eigen ogen een alpaca geboren kunt zien worden. Op de boerderij staat alles in het teken van alpaca’s. Je kunt bijvoorbeeld een stukje wandelen met een alpaca en er is zelfs een alpaca-speurtocht uitgezet!

Op deze boerderijcamping kun je luxe accommodaties huren geschikt voor 4 of 6 personen. Het is niet mogelijk om een staanplaats te huren.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: nee

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Farmcamps Alpaca Vorstenbosch

Camping de Paal (Bergeijk)

Camping de Paal is een zeer kindvriendelijke camping met veel faciliteiten. Deze camping is dan ook niet voor niets ANWB winnaar Camping van het jaar 2018 en 2019 geworden. De camping heeft zowel een subtropisch binnenbad, een waterspeeltuin en een groot buitenzwembad met drie glijbanen.

Sinds deze zomer bezit Camping de Paal ook over een grote binnenspeeltuin naast alle leuke buitenspeeltuinen. Ook met minder goed weer hoef je je hier dus niet te vervelen. Verder is er nog animatie gericht op kinderen tot een jaar of 11 en een theater.

Deze camping richt zich vooral op gezinnen met kinderen tot een jaar of 11.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Recreatiepark TerSpegelt (Eersel)

Bij Recreatiepark TerSpegelt kun je zowel kamperen als een (luxe) accommodatie huren. Je kunt hier zelfs kamperen op het water! Op het recreatiepark is enorm veel te beleven. Hetgeen TerSpegelt mogelijk het meest bekend om staat is het overdekte sterrenstrand. Behalve het sterrenstrand, heeft het recreatiepark ook nog een binnenzwembad en een recreatieplas waar je heerlijk kunt zwemmen.

Verder kun je nog o.a. sjeesen vanaf de tokkelbaan, bandraften, wandelen op het kabouterpad, fietsen op de crossbaan, naar de kindebroerderij, je creativiteit kwijt in de knutselzolder en werkplaats, midgetgolfen en nog veel meer! Er is hier zoveel te beleven dat je in principe niet eens van het recreatiepark af hoeft te gaan voor vermaak.

Recreatiepark TerSpegelt is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

sterrenstrand 2017 HR (1).jpg
Camping met water TerSpegelt

Foto’s © Recreatiepark TerSpegelt

Vakantiepark Beekse Bergen & Safari Resort (Beekse Bergen)

De meeste mensen zijn bekend met het Safaripark Beekse Bergen. Echter is het ook mogelijk om daar te verblijven op het Vakantiepark Beekse Bergen en het Safari Resort. Zij hebben onwijs leuke accommodaties die je kunt huren. Bij het Safari Resort ben je zelfs omringd door dieren! Een heel bijzondere ervaring.

Kom je liever kamperen, dan is dat ook mogelijk. Qua zwemmogelijkheden hebben zij zowel een overdekt zwembad als een recreatieplas. Het animatieprogramma richt zich op kinderen tot 12 jaar of de hele familie.

Tijdens je verblijf het je toegang tot het Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.

Op vakantie naar Vakantiepark Beekse Bergen en het Safari Resort is geschikt voor alle leeftijden.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook ons artikel: ‘Overnachten op het Safari Resort van de Beekse Bergen

Foto’s © Beeksebergen.nl

Vakantiepark Dierenbos (Vinkel)

Heb je wel eens in een boomhut geslapen? Op het vakantiepark Dierenbos is dat mogelijk! Zoals de naam al aangeeft staat dit vakantiepark volledig in het teken van dieren. Zo ook de namen van de verschillende accommodaties die je er kunt huren.

Kom je liever kamperen? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Vakantiepark Dierenbos ligt in een bosrijke omgeving. Je kunt er o.a. zwemmen, bowlen, maar ook dieren verzorgen en nog veel meer.

Ook leuk om te weten: tijdens je verblijf kun je maar liefst onbekend (!) naar zes verschillende pretparken: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Luchtvaartmuseum Aviodrome en AquaZoo Leeuwarden. Ook krijg je 50% korting een bezoek aan het Klimrijk Brabant.

Vakantiepark Dierenbos is prima geschikt voor alle leeftijden.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark het Vennenbos (Hapert)

Vakantiepark het Vennenbos van Landal GreenParcs heeft zijn zwembad vernieuwd, en hoe?! Het is voor kinderen nu helemaal een plezier om hier naartoe te mogen. Het zwembad van Vakantiepark het Vennenbos is bovendien subtropisch wat het voor de allerkleinsten ook aangenaam maakt.

Verder kun je op dit vakantiepark een hoop speelmogelijkheden verwachten zoals buitenspeeltuinen, een indoorspeeltuin, doolhof en midgetgolfbaan. Ook een kinderboerderij en natuurlijk leuke kinderanimatie mag niet worden vergeten.

Vakantiepark het Vennenbos is geschikt voor alle leeftijden.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: nee

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook ons artikel: ‘Volop genieten met kinderen bij Landal Het Vennenbos

Foto’s © Landal GreenParcs, het Vennenbos