Leuke campings & vakantieparken voor kinderen in Noord-Holland

Camping De Bongerd (Tuitjenhorn)

Camping De Bongerd is er eentje die op mijn lijstje staat waar ik graag eens met mijn kinderen naartoe zou willen. Deze camping heeft namelijk zoveel leuks te bieden! Wellicht dat jullie bekend zijn met de Holle Bolle Boom, deze bevindt zich namelijk op deze camping.

De Holle Bolle Boom bestaat uit een aantal delen: een buitenzwembad met waterspeeltuin, een overdekt zwembad met ook daar een waterspeeltuin en een indoor speeltuin. Vanaf dit jaar (2020) hebben zij ook nieuwe waterglijbanen. Je kunt hier i.p.v. een vakantie ook voor een dagje naartoe. De animatie op de camping richt zich op kinderen tot een jaar of 12.

De camping richt zich vooral op gezinnen met kinderen tot een jaar of 12.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Camping de Bongerd

Vakantiepark De Krim (Texel, Waddeneilanden)

Op vakantie naar Texel.. Wat nu als het regent? Dat is de vraag die vrijwel direct in mij op kwam. Vakantiepark De Krim heeft een overdekt zwembad met buitenzwembad. Het zwembad bestaat uit een Indoor Spraypark, verschillende soorten glijbanen waaronder een bandenglijbaan en wildwaterbaan.

Ook beschikt het park over een indoor speeltuin welke tevens de grootste van het eiland is (geopend vanaf 1 juli 2020). De andere indoor speeltuin bevindt zich op Camping Kogerstrand. Verder vind je op het vakantiepark nog een bowlingbaan, een gamehal en kun je er glow-in-the-dark midgetgolf spelen. Qua restaurants kun je er maar liefst 5 vinden op Vakantiepark De Krim.

Vakantiepark De Krim is een geschikte vakantiebestemming voor alle leeftijden. Mocht het weer iets onzeker zijn, ook dan kun je hier prima terecht door de vele overdekte faciliteiten.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook ons artikel ‘Genieten op het zeer kindvriendelijke Vakantiepark de Krim op Texel‘ voor een indruk van dit vakantiepark.

Vakantiepark De Krim, binnenbad
Vakantiepark De Krim, buitenspeelterrein

Foto’s © Krim.nl