Leuke campings & vakantieparken voor kinderen in Utrecht

De Thijmse Berg (Rhenen)

Vlakbij het Ouwehands Dierenpark ligt het vakantiepark De Thijmse Berg. Zwem hier heerlijk in het verwarmde buitenzwembad van 130 cm diep, het peuterbad van 30 cm diep of kom spelen in het spraypark.

Uitgezwommen? Kinderen kunnen hier ook nog lekker spelen in één van de speeltuinen op het vakantiepark of in de binnenspeeltuin. Uiteraard staat er ook een leuk recreatieteam klaar om de kinderen te vermaken.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: nee

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © De Thijmse Berg

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin (Leersum)

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin ligt in het natuurgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Leuk aan dit vakantiepark is dat je hier vrij grote huizen kunt huren, namelijk vanaf 4 t/m 34 personen! Dit maakt het een leuke plek voor bijvoorbeeld een vakantie met meerdere gezinnen of familie. Kom je liever kamperen? Geen probleem, dat kan hier ook gewoon.

Op het vakantiepark vind je een binnenspeeltuin, binnen- en (verwarmd) buitenzwembad, een leuke buitenspeeltuin, diverse sport- en spelmogelijkheden en animatie tijdens schoolvakanties en bijzondere weekenden als Pinksteren en Sinterklaas.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

RCN Het Grote Bos (Doorn)

Het vakantiepark Het Grote Bos van het concern RCN is een leuk vakantiepark wat ligt in een bosrijke omgeving in de provincie Utrecht. Zij hebben hier een verwarmd buitenzwembad met leuk én vernieuwd speeltoestel, een waar waterspeelparadijs voor kinderen! Leuke speeltuinen voor zowel kleinere als grotere kinderen, een survivalparcours en nog heel veel meer.

Ook in de omgeving hoef je je zeker niet te vervelen. Van leuke musea en dierentuinen tot speeltuinen, kastelen en historische stadjes.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © RCN Het Grote Bos

Vakantiepark De Heigraaf (Woudenberg)

Naar mijn mening is het Henschotermeer één van de mooiste recreatieplassen in Nederland. Vakantiepark De Heigraaf ligt hier direct naast. Je kunt hier zowel komen kamperen als een accommodatie huren.

Naast dat je hier dus fijn kunt zwemmen, kunnen kinderen zich ook vermaken in de overdekte speelschuur, meedoen aan het recreatieprogramma en fijn spelen in de speeltuin.

Wil je er eens fijn een dagje op uit? In de omgeving valt ook van alles te beleven zoals de Pyramide van Austerlitz waar je lekker kunt spelen en kunt wandelen.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Vakantiepark de Heigraaf