Leuke campings & vakantieparken voor kinderen in Zeeland

Camping & Beachresort Julianahoeve (Renesse)

Camping & Beachresort Julianahoeve in de bekende Zeeuwse badplaats Renesse is een fijne familiecamping aan zee. Naast dat je natuurlijk kunt genieten van zee en strand, kun je hier ook zwemmen in het overdekte zwembad of bij mooi weer buiten in het Spraypark.

Voor kinderen zijn er verder nog leuke speeltuinen waaronder ook een binnenspeeltuin. Volwassenen kunnen genieten van de wellness-faciliteiten die hier ook te vinden zijn.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Camping & Beachresort Julianahoeve

Camping De Pekelinge (Oostkapelle)

Camping De Pekelinge is een zeer goed gewaardeerde familiecamping in Zeeland. Op de camping vind je een leuk zwembad met schuifdak. Bij mooi weer zwem je dus in een (verwarmd) buitenzwembad en bij minder goed weer in een overdekt zwembad. Het is een erg leuk zwembad met een te gek peuterbad met speelattributen.

Naast zwemmen zijn er ook veel speelmogelijkheden op deze camping te vinden. Zowel buiten als binnen. Wat ook uniek is aan deze camping is de in- en outdoorklimwand van 8,5 meter hoog. Verder bieden zij enkele keren per dag animatie aan voor kinderen.

Huuraccommodaties: ja
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Foto’s © Camping De Pekelinge

Strandpark De Zeeuwse Kust (Renesse)

‘Hier aan de kust, de Zeeuwse Kust..’ De familiecamping Strandpark De Zeeuwse Kust ligt op 250 meter van het strand van Renesse. Je kunt hier dus letterlijk komen uitwaaien en genieten van zee. Ook is er een buitenzwembad met leuk kinderbad inclusief glijbanen en buiten vind je een waterspeeltuin mét rubberen vloer. Wel zo fijn voor de allerkleinsten.

Het kindvriendelijke restaurant Strandcafé DOK ligt bij het vakantiepark. Ook wanneer je niet op het vakantiepark verblijft, kun je hier terecht voor een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de buiten- of binnenspeeltuin.

Het animatieprogramma is ingedeeld op leeftijdscategorieën en richt zich op kinderen vanaf 3 jaar.

Huuraccommodaties: ja, diverse huuraccommodaties en een hotel
Staanplaatsen: ja

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.