Contact & Samenwerken

Om van een bedrijf een succes te maken, kun je tegenwoordig niet meer buiten online promotie om. Juist omdat er zoveel concurrentie is, is het belangrijk dat je er voor zorgt dat je bij de juiste doelgroep in beeld komt. Neem voor vrijblijvend contact met ons op bij vragen en voor het bespreken van samenwerkingsmogelijkheden via info@opwegmetmama.nl.

Ons bereik

Op Opwegmetmama.nl richten wij ons op gezinnen met kinderen t/m 13 jaar. Het grootste deel van onze volgers zijn vrouwen tussen de 25 en 45 jaar oud uit Nederland en België.

Maandelijks ontvangen wij tussen de 50.000 en 75.000 unieke bezoekers op op onze website. Samen zorgen zij voor minimaal 80.000 paginaweergaven (en in de zomerperiode zelfs voor meer dan 140.000 paginaweergaven!) per maand.

Daarnaast hebben wij ook diverse social media kanalen. Enkel al op onze Facebookpagina hebben wij gemiddeld 46.800 volgers. Ook hebben wij op Facebook een community waar momenteel (mei 2024) zo’n 9.300 leden in zitten. Op Instagram hebben wij 9.400 volgers waarvan het aantal nog dagelijks blijft toenemen. Sinds kort maken wij ook gebruik van TikTok waarop wij 1.700 volgers hebben. In totaal bereiken wij met onze social media kanalen ongeveer 67.000 personen.

Tenslotte hebben wij nog een nieuwsbrief waarop 1.470 personen zich op hebben geabonneerd.

Goed om te weten is dat de pieken op onze website liggen rondom de Nederlandse schoolvakanties.

Samenwerken

Mogelijkheden voor een (betaalde) samenwerking zijn o.a.:

  • Content creatie op Opwegmetmama.nl
  • Social media
  • Advertorial / Gesponsord artikel
  • Persreizen en evenementen
  • Foto beeldbank

Wij werken momenteel samen of hebben samengewerkt met bijvoorbeeld:

Go-Kids Leiden-Den Haag, MySwitzerland, Lenk-Simmental Tourismus, Ergobaby, Nijntje, Preston Palace, Camping Noetselerberg, Camping de Kleine Wolf, Marveld Recreatie, Vakantiepark de Zeeuwse Kust, Ergobaby, Zip & Klimpark Adventure City Rotterdam, Nijntje, Toverland, DippieDoe, Julianatoren, Puy du Fou, Billy Bird, Pretpark Oud Valkeveen, Burgers Zoo, Walibi, Pantropica, Monkey Town, Pretfabriek Woerden en nog veel meer.

Stuur vrijblijvend een e-mail voor meer informatie naar info@opwegmetmama.nl om je wensen te bespreken.