Menu
Nederland / Theater en films / Uitjes & Activiteiten

Review van de leuke kinderfilm ‘Everest, de Jonge Yeti’

Vanaf woensdag 9 oktober 2019 komt er weer een leuke nieuwe film voor kinderen in de bioscoop, genaamd ‘Everest, de Jonge Yeti’. Een perfecte film voor het najaar vol avontuur. En het leuke is dat we 2 x 2 bioscoopkaartjes voor het premièreweekend op 5 en 6 oktober 2019 mogen weggeven! Doe je mee?

De film: De Jonge Yeti

Een Yeti is een mythisch wezen in de Himalaya, je kunt dus ook wel raden dat er een hoop sneeuw in de film te zien zal zijn. In deze film ontdekt het meisje Yi op het dak van haar flat in Shanghai een Yeti welke ze de naam Everest geven. Yi besluit om samen met haar vrienden Everest weer te herenigen met zijn familie. Hierdoor belanden zij in een grote speurtocht. Spannend wordt het als de zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish hoe dan ook een Yeti willen vangen. Lukt het Yi en haar vrienden om hen een stap voor te blijven en Everest weer thuis te krijgen?

Bekijk hieronder de trailer:

Praktische informatie

 • Duur film: 97 minuten
 • Taal: Nederlands gesproken
 • Leeftijdsadvies: 6 jaar en ouder
 • Genre: Komedie, animatie, avontuur
 • Zowel te zien in 2D als 3D

Kinepolis Kids Weekend 

Ook voor deze film heeft Kinepolis een leuk Kids Weekend. Het Kids Weekend valt op zaterdag 5 oktober 2019 en zondag 6 oktober 2019. Tijdens de Kinepolis Kids Weekenden zijn er extra activiteiten te doen rondom het thema van de film. Denk hierbij aan leuke spelletjes.

Je kunt het Kinepolis Kids Weekend bijwonen in de volgende vestigingen: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.

Wij hebben zelf de Kinepolis Kids Weekenden bijgewoond van Toy Story 4 en Angrybirds 2 en zijn hier zeer over te spreken. Het zorgt net even voor dat beetje extra wat door kinderen als zeer leuk wordt ervaren.

Kijk voor een voorbeeld hiervan ons artikel: ‘Een absolute bioscoophit voor de zomervakantie: Toy Story 4‘.

Maak kans op twee bioscoopkaartjes!

Wij mogen 2 x 2 bioscoopkaartjes weggeven voor het Kinepolis Kids Weekend van deze film. Wij horen graag waarom jij naar deze film zou willen en met wie. Laat hiervoor een reactie achter op onze Facebookpagina of een bericht onder dit artikel.

De winactie loopt t/m zondag 29 september 2019. Doe je mee? Winnaars krijgen op maandag 30 september 2019 bericht.

About Author

Hi, mijn naam is Manuela en ik ben moeder van twee prachtige zonen (2 en 5 jaartjes jong). Wij gaan graag met ons gezin op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien.

9 Comments

 • Suzanne Cavé
  25 september 2019 at 06:59

  Super leuk om met mijn zoontje heen te gaan! Wat wilt al heel lang een keer naar de bioscoop ♥️

  Reply
 • SL
  25 september 2019 at 07:48

  Ja, dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter en mij! Zij is in augustus grote zus geworden en laatst ook jarig dit zou een super leuke cadeau zijn. Omdat de kleine geboren is doe ik niet veel dingen meer samen met haar, dit zou dan een leuk moeder dochter moment weer zijn net als vroeger. Ook zal dit dan haar 1e keer zijn dat ze naar de bioscoop gaat! *finger crost*

  Reply
 • Marguerita
  25 september 2019 at 13:51

  oooooooooooooooooooooooooooooooo jaaaaaa dat zou superleuk zijn voor onze Lily (7).
  Haar papa wordt een dag ervoor geopereerd dus onze kleine dame mag bij haar lievelingstante logeren. Hoe leuk zou het zijn dat ze met haar tantetje samen op stap kan naar deze fantastische film!

  Reply
 • Wendy
  25 september 2019 at 19:37

  Wowieee wat een super leuke aktie! Het word voor ons wel weer is tijd een leuk ‘quality time’ moeder&dochter uitje en zeg nou zelf wie wil er nu niet naar zo een grappige, ontroerende en mooie film als Everest😍
  Fingers crossed en hoop dat ik mijn ik kan verrassen met deze aktie te winnen🙏

  Reply
 • Sylvia De jong
  25 september 2019 at 19:46

  Super leuk om onze twin boys hiermee te kunnen verrassen.

  Reply
 • Maartje van Deelen
  25 september 2019 at 22:49

  Super leuk! Graag voor mijn neefje Joep en nichtje Olivia 😍🍀

  Reply
 • A.v.spankeren
  28 september 2019 at 17:08

  O dit lijkt mij super gaaf om met de kinderen naar toe te gaan. Dus ik doe graag mee

  Reply
 • A. Van Rhee
  29 september 2019 at 08:25

  Wat een leuke actie! 🤩 Mijn dochtertje zou heel graag met haar vriendje naar deze film gaan. En natuurlijk gaan de mama’s dan ook mee. Fingers crossed! 🤞🍀

  Reply
 • Les S
  1 oktober 2019 at 17:17

  oooo ik vrees dat ik te laat ben! doe nog graag mee: zondag is mijn dochter jarig en ik ga zo graag met haar wat leuks doen!

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: