Nennetje kindvriendelijk restaurant noord-holland

Lekker eten en spelen bij Gasterij ’t Nennetje

Aan de rand van Blaricum en Huizen ligt het nieuwe vakantiepark Landal Gooise Heide, verscholen in het bos van de Woensberg. En bij dit vakantiepark zit Gasterij ’t Nennetje. Het restaurant heeft afgelopen winter een metamorfose ondergaan en is nu een onwijs leuk restaurant geworden mét prachtige speeltuin.

Genieten op het zonnige terras van Gasterij ’t Nennetje

Ouders kunnen lekker neerstrijken op het zonnige terras. Direct aan de speeltuin staan picknickbanken. Vanaf allebei de plekken heb je prima uitzicht op de (open) speeltuin. Je kunt op deze plek terecht voor heerlijke taart met koffie, maar ook voor een maaltijd.

Speeltuin

De speeltuin zelf ligt helemaal in het zand, dus eventueel kun je ook schepjes of een emmertje meenemen. Er is een plek waar kinderen met water kunnen spelen. Voor de kleinere kinderen is er een speeltoestel met een glijbaan. Voor de grotere kinderen is er van diverse speeltoestellen een klimparcours gemaakt.

Menukaart voor kinderen

Voor kinderen is er een speciale menukaart. Op de kaart staat voor ieder wat wils; van een tosti tot gebakken zalm. Ook kun je voor de allerkleinste een bakje met vers fruit bestellen. Extra leuk; de achterzijde van de menukaart is een kleurplaat. Dus naast lekker spelen kunnen de kinderen ook kleuren.

Handig om te weten

  • Adres: Woensbergweg 5, 1272 JP Huizen
  • Parkeren is gratis
  • Er is een fijne plek om je baby te verschonen.
  • Het Koffiehuys van het ’t Nennetje gaat al om 9 uur open, ideaal voor vroege vogels.
  • Website: www.hetnennetje.nl

Activiteiten in de buurt

We kunnen begrijpen dat het leuk is om een hapje eten te combineren met een leuke activiteiten. We hebben er daarom een aantal voor je opgesomd die in de omgeving van Gasterij ’t Nennetje te vinden zijn:

  • In de buurt ligt speelpark Oud Valkeveen. Lekker de hele dag spelen bij het Oud Valkeveen en ’s avonds een hapje eten bij ’t Nennetje.
  • Vlakbij ’t Nennetje ligt een prachtige heide; de Tafelbergerheide en de schaapskooi van Blaricum zijn een bezoekje waard.
  • Zwembad Sijsjesberg is misschien wel het mooiste (buiten)zwembad van het Gooi.
  • Ook het plaatsje Naarden is niet ver weg, prachtig dorp om doorheen te slenteren.

Foto’s © Opwegmetmama.nl – Charlotte