Glow in the dark golfen bij GlowGolf in Houten

Last updated:

Met onze kinderen zijn wij voor het eerst wezen glow in the dark golfen. Wij kozen voor GlowGolf in Houten. Er zijn hier 18 holes in het thema het leven onder water. Kijk je mee?

Aankomst bij GlowGolf in Houten

GlowGolf vestiging Houten ligt op een goed aan te rijden locatie. Er is een ruime gratis parkeerplaats. Op het terrein kun je ook nog o.a. lasergamen, bowlen en eten bij één van de restaurants. Je kunt hier dus prima een middagje af avondje uit van maken.

Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen en zijn ons de regels van het spel uitgelegd. Vervolgens mochten we allen een eigen kleur golfbal uitkiezen (zeker handig met kinderen) en kregen we o.b.v. lengte een golfstick aangereikt.

18 holes glow in the dark golfen

Bij GlowGolf Houten is er gekozen voor het thema het leven onder water. Er zijn 18 verschillende banen die gespeeld kunnen worden, de een nog uitdagender dan de ander. Ik zal je niet alle banen laten zien, maar probeer je wel een indruk te geven van wat je kunt verwachten.

Al direct bij de eerste baan werden de kinderen enthousiast. Er stond hier, zoals zij het noemen, een echte Super Mario plant! Bij deze en meerdere banen is het de kunst om golfbal door de poortjes te krijgen. Ik moet zeggen dat het met name onze oudste van net 7 jaar het behoorlijk goed af ging. Onze jongste van bijna 4 had wel wat hulp nodig.

Een andere baan die ik persoonlijk erg leuk vond was met een schip. Allereerst sla je de baan het schip op. Vervolgens rolt deze in een gleuf en vanaf daar gaat hij door een tunnel naar het lagere gedeelte van de baan.

Bij verschillende banen zijn leuke poorten te vinden, maar ook onderdelen waar de golfbal onderdoor moet.

Ik vind dat de aankleding erg mooi is gedaan bij GlowGolf Houten! Ook de kinderen zijn zeer onder de indruk. De reactie achteraf was dan ook dat ze hier wel nog een keer naartoe willen gaan. Positief dus!

Handig om te weten over GlowGolf Houten

  • Wij hadden ook onze baby bij ons, deze had ik in een draagzak. Het is niet mogelijk om een kinderwagen mee te nemen i.v.m. ruimtegebrek;
  • Wij deden over de 18 holes met twee kinderen ongeveer 50 à 60 minuten;
  • GlowGolf Houten is geopend van woensdag t/m zondag en in schoolvakanties ook de maandag en dinsdag. Je kunt zowel in de middag als in de avond komen glow in the dark golfen;
  • Je kunt hier ook een kinderfeestje vieren al vanaf € 9,95 per kind (minimaal 5 kinderen).
  • Adres: Glowgolf Houten, Meidoornkade 25, 3992 AG Houten. Parkeren is gratis.
  • Website: www.glowgolf.nl/houten


Ook leuk om te weten is dat GlowGolf meerdere vestigingen heeft door heel Nederland met verschillende thema’s. Zo vind je in Schiedam bijvoorbeeld het thema ‘World of Fantasy’, in Amsterdam en Waalwijk het thema ‘muziek’ en in Tiel het thema ‘Egypte’.

Voor nog meer leuke uitjes in de provincie Utrecht, lees ook ons artikel: ‘De leukste uitjes & activiteiten met kinderen in de provincie Utrecht

Foto’s © Opwegmetmama.nl – Manuela