gps-horloge-voor-kinderen-one2track

Op (kerst)vakantie met een GPS horloge voor kinderen

Een heerlijke tijd, zo’n vakantie! Lekker genieten van de rust, de kids en wat je dan ook gaat doen. Lekker even wat tijd voor jezelf, voor je partner en natuurlijk voor je kinderen. Maar voordat je weggaat heb je altijd wel even zo’n dilemma: Wat neem je mee, en wat neem je niet mee? Heb je al iets oudere kinderen, vanaf 7 jaar, neem dan zeker wel een GPS horloge voor je kind mee.

GPS horloge

Zo’n GPS horloge kind is niet alleen ontzettend leuk voor het kind zelf, met allerlei leuke toepassingen, maar voor jou als (misschien toch wel een beetje bezorgde?) moeder is het ook nog eens reuze handig tijdens de vakantie!

Want met de ingebouwde GPS tracking, die in heel Europa werkt, weet je altijd waar je kind zich bevindt en dus uitvinden waar hij of zij in dat all-inclusive resort, speeltuin, piste of waar dan ook ronddwaalt terwijl jij je warme chocomel drinkt, je socials bijwerkt of lekker relaxt.

Bovendien heb je de geruststelling dat hij of zij jou altijd met de belfunctie kan bellen als er wat aan de hand is. En is er echt gevaar dan kan je kind ook nog eens de SOS-knop gebruiken en krijg jij direct bericht op je smartphone. En dat maakt je vakantie natuurlijk echt een stuk relaxter!

Coole features en kleurtjes

En voor je zoon of dochter heeft zo’n GPS horloge allerlei supercoole features die het leuk maken om het horloge mee op vakantie te nemen en ook daadwerkelijk te dragen.

Zo zijn de meeste exemplaren niet alleen uitgerust met de reeds genoemde belfunctie en natuurlijk een tijdsindicatie, maar ook met een chatfunctie, een stappenteller, gps-positiebepaling en kun je er in sommige gevallen ook foto’s mee maken.

Bovendien zijn de smartwatches in allerlei superleuke kleurtjes verkrijgbaar. Zo kan je stoere rakker of stoere meid er ook nog eens de blits mee uithangen!

Helemaal nieuw is het videobellen met de horloges. Ook een scorebord voor tijdens het buitenspelen is aanwezig. Wat wil je kind nog meer? 😉

Ouderapp

De GPS smartwatch wordt aangestuurd door een ouderapp die jij op je smartphone kunt installeren en die allerlei opties biedt.

Snelle levering

Ga je al heel binnenkort op vakantie en wil je het GPS horloge voor kinderen toch nog meenemen? Geen probleem! Bestel je het horloge voor 15.00u in de webshop van One2track? Dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden en heb je het dus normaliter binnen 2 werkdagen in huis.