DippieBoe: Vier Halloween met jonge kinderen bij DippieDoe in Best

Van 17 oktober tot en met 22 oktober 2023 is attractiepark DippieDoe in Best omgetoverd tot DippieBoe! Klokslag 18:00 uur komen piraten, zombies en andere griezels tevoorschijn om samen met jou Halloween te vieren. Eng? Nee joh deze griezels zijn juist hartstikke lief!

DippieBoe, een leuk Halloween evenement voor jonge kinderen!

Van 17 t/m 22 oktober 2023 staat attractiepark DippieDoe in het teken van DippieBoe, een Halloween evenement speciaal gericht op kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud. Vanaf 18:00 uur lopen er diverse griezels door het park en ze treden zelfs voor je op! Er is een griezelwinkel en er zijn diverse horecapunten waar je onder andere terecht kunt voor een kopje koffie, pompoensoep en een suikerspin. Verdeeld over het park is er ook voldoende zitgelegenheid om even op adem te komen.    

Welkom vrienden…

Al bij binnenkomst valt niet te ontgaan dat DippieDoe is overgenomen door spinnen, heksen en ander gespuis. Zijn het niet de spinnenwebben en spoken die in het decor zijn opgenomen, dan zijn het wel de verklede kinderen die er rondlopen. Zelfs een aantal personeelsleden zijn al griezelig geschminkt.

DippieBoe themagebieden

Om klokslag 18.00 uur opent er in de Binnenhaven een Scare-zone. Kijk niet raar op als je een prachtige zeemeermin in blacklight ziet zitten. Terwijl jij je aan haar schoonheid staat te vergapen kan er zomaar een griezel opduiken om je de stuipen op het lijf te jagen. Vinden je kinderen het allemaal een beetje spannend? Als ze zwaaien met hun speciale toverstaf (te koop bij de entree) blijven de griezels op afstand.

DippieBoe’rderij en DippieBoekenBibliotheek

Eenmaal in de Buitenhaven van DippieBoe aangekomen word je begroet door Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker en kun je een kijkje nemen in zijn Kijkboerderij. Wanneer je de looproute volgt kom je al snel de Gizmo de uil en de DippieBoekenBibliotheek tegen. Ga met Gizmo op de foto en bekijk de Illusie Show van Columbus Foret. Ook kun je je eigen spook tekenen.

De spannende eindshow wordt hier ook georganiseerd om 20.30 uur. Helaas hebben wij die tijdens ons bezoek in 2022 niet bezocht, onze kinderen waren op dat moment al in diepe slaap op de terugweg naar huis.

Griezelzones

Kijk onderweg vanaf de DippieBoekenBibliotheek naar de DipPiratenbaai goed uit. Voor je het weet wordt ingehaald door vluchtende piraten, dolende geesten en ander gespuis. Of hoor je ineens de klanken van een spannend nummer en een dansgroep op die klanken een griezelige dans laat zien.

Je kunt de griezels tegenkomen bij de DippieDuikboot, het DippieDoolhof en de DipPratenbaai.

DipPiratenbaai

Zolang DippieBoe geopend is laat een vuurspuwer in totaal zeven keer zijn spannende stunts met vuur zien tijdens de FikkieDoe-Vuurshow. Na afloop mag je ook nog op de foto met deze stoere vuurspuwer!

Achter de SlingerSloep gaat het er heftig aan toe met een heuse zwaardvecht-show. Wie zal het duel winnen? Doe 3 stappen naar achteren en aanschouw de zwaardvechtkunst van deze dappere strijders.

Zijn je kinderen echt bestand tegen griezelen of vind je het zelf allemaal spannender dan de kinderen? Bezoek het Spookhuis en je komt erachter wie de echte held is. Onze kinderen vonden het Spookhuis toch een beetje te spannend, dus zij keerden al vlak na de entree weer om, veilig terug naar de uitgang.

Halloween voor alle leeftijden

DippieBoe is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Daardoor is het buitengedeelte van het park eng ingericht, maar zijn er voldoende plaatsen waar je voor de griezels kunt schuilen.  

Halloween is natuurlijk superspannend vooral in het donker, maar het is natuurlijk ook wel heel stoer om in het donker op het XXL springkussen te springen, of een ritje in het reuzenrad of de achtbaan te maken.

Vind jouw kind het toch nog iets te spannend? Dan is het binnenste gedeelte van DippieDoe ingericht als “Angstvrije zone”, de griezels komen hier niet en je kind kan hier ongestoord genieten van de verschillende attracties en het klimparadijs.  

Praktische informatie DippieBoe

  • Tarieven: Tijdens DippieBoe zijn er zowel dag- als avondtickets verkrijgbaar. Dagtickets zijn de hele dag geldig 12:00 tot 21:00 uur. Avondtickets zijn geldig vanaf 17:00 tot 21:00 uur
  • Openingstijden: DippieBoe vindt plaats van 17 t/m 22 oktober 2023. Het Atrractiepark DippieDoe is geopend van 12:00 tot 21:00 uur. Het Halloween evenement DippieBoe kun je van 18:00 tot 21:00 uur bezoeken.
  • Adres: Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best
  • Parkeren: Voor het park is een ruime parkeerplaats gelegen. Hier kun je de auto de gehele dag parkeren voor € 6,-.  

Hoe vonden wij DippieBoe?

De kids van Lonneke hebben tijdens DippieBoe in 2022 in de middag eerst lekker gespeeld en konden de griezelige versieringen alvast in het heerlijke herfstzonnetje bekijken. Toen ze na het eten zich in DippieBoe onderdompelden keken ze hun ogen uit. Ze vonden de griezels erg aardig, al lieten ze ze wel af te toe een beetje schrikken. Maar zeg nou zelf, een high-five aan een piraat geven is toch wel heel erg stoer om te doen!

Je merkte dat de griezels een inschatting maakten als ze de kinderen voorbij zagen lopen. Bij de oudere kinderen lieten ze zich meer gaan dan als er een wat jonger kind hen passeerde. Dit maakte dat het ook zeker voor de jongere kinderen erg geschikt was om te bezoeken.

Zijn jouw kinderen tussen de 2 en 12 jaar en zijn ze gek op griezelen? Breng dan zeker een bezoekje aan DippieBoe. Als je durft…!!

Lees ook onze andere artikelen over Halloween met kinderen:

Foto’s © Opwegmetmama.nl – Mirjana en Lonneke