Menu
Attractieparken / Noord-Brabant

DippieBoe: Vier Halloween voor alle leeftijden bij DippieDoe in Best

Op 26 t/m 31 oktober 2021 wordt attractiepark DippieDoe in Best omgetoverd tot DippieBoe! Klokslag 18:00 uur komen heksen, zombies en andere griezels tevoorschijn om samen met jou Halloween te vieren. Eng? Nee joh deze griezels zijn juist hartstikke lief! Tip! Koop je kaartje voor 30 september 20% goedkoper!

Laatste update oktober 2021

DippieBoe, een griezelig evenement voor het hele gezin!

Van 26 t/m 31 oktober 2021 staat attractiepark DippieDoe in het teken van DippieBoe, een Halloween evenement speciaal gericht op kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud. Vanaf 18:00 uur lopen er diverse griezels door het park en ze treden zelfs voor je op! Er is een kleine Halloweenshop en er zijn diverse horecapunten waar je onder andere terecht kunt voor een kopje koffie, pompoensoep en een suikerspin. Verdeeld over het park is er ook voldoende zitgelegenheid om even op adem te komen.    

Welkom vrienden…

Eenmaal buiten bij DippieBoe aangekomen wordt je begroet door Vincent de Vogelverschrikker. Je hoort de spannende muziek al en er is een hele groep katten aan het dansen. Wanneer je de looproute volgt kom je al snel de eerste griezels tegen, maar gelukkig blijven ze op veilige afstand. Zelfs de attracties zijn overgenomen door spoken en er is een megakrijtmuur waar je zelf een monster kunt tekenen.

In het midden van het buitengedeelte kom je opnieuw een dansgroep tegen en is er een soort “schrikzone” waar het grootste gedeelte van de griezels rondloopt om je te laten schrikken. Het spookhuis was toch wel een beetje eng volgens Fenna, maar na een ritje in de luchtballonnen was ze het al snel vergeten.

Tijd voor een bezoekje aan de ballonentovenaar die druk in de weer is om voor alle kinderen een Halloweenballon tevoorschijn te toveren. Een stukje verderop zijn de heksen bezig met een toverdrank en mochten we helpen een van de heksen te veranderen in een prinses.

Halloween voor alle leeftijden

DippieBoe is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Daardoor is het buitengedeelte van het park eng ingericht, maar zijn er voldoende plaatsen waar je voor de griezels kunt schuilen.  

Halloween is natuurlijk super spannend vooral in het donker, maar met een gratis lichtgevende armband verjaagt jouw kind zo alle spoken! Ook kun je in de Halloweenshop een magische toverstaf kopen die er voor zorgt dat de griezels uit de buurt blijven. Vind jouw kind het toch nog iets te spannend? Dan is het binnenste gedeelte van DippieDoe ingericht als “Angstvrije zone”, de griezels komen hier niet en je kind kan hier ongestoord genieten van verschillende attracties.  

Praktische informatie DippieBoe

Tarieven

Tijdens DippieBoe zijn er zowel dag- als avondtickets verkrijgbaar.

 • Dagtickets zijn de hele dag geldig 12:00 tot 21:00 uur
 • Avondtickets zijn geldig vanaf 17:00 tot 21:00 uur

De volgende tarieven worden gehanteerd:

 • Kinderen t/m 1 jaar                         Gratis
 • Dagticket (2 t/m 99 jaar)                € 14,95
 • Avondticket (2 t/m 99 jaar)            € 9,95
 • Abonnementhouders                      Gratis
 • Rolstoelgebruikers                          Gratis
 • Vroege Vogelspin dagticket             € 11, 95
 • Vroege Vogelspin avondticket        € 8,95

Klik hier om kaartjes te kopen voor DippieBoe.

Openingstijden

DippieBoe vindt plaats op 26 t/m 31 oktober 2021.

Het Atrractiepark DippieDoe is geopend van 12:00 tot 21:00 uur. Het Halloween evenement DippieBoe kun je van 18:00 tot 21:00 uur bezoeken.

Adresgegevens & parkeren

Het adres voor je navigatiesysteem is:

DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best

Voor het park is een ruime parkeerplaats gelegen. Hier kun je de auto de gehele dag parkeren voor € 4,-.  

Hoe vonden wij DippieBoe?

Onze dochter keek heel erg uit naar ons bezoek aan DippieBoe. Halloween is haar favoriete feestdag en ze kon dus niet wachten tot we gingen. Ze heeft een super avond gehad die precies zo was als ze van te voren gehoopt had (op de snoepjes na, die miste ze toch wel want “Halloween en snoep horen bij elkaar” aldus Fenna).

Ook wij hebben van DippieBoe genoten, doordat het niet super groot is heb je genoeg tijd om het hele park te zien en in alle attracties te gaan. Ook waren de wachtrijen erg kort waardoor je gemakkelijk nog een keer kon gaan. Jammer dat we niet nog even binnen konden spelen, maar na een avond vol spanning gingen we tevreden weer naar huis.

Zijn jouw kinderen tussen de 2 en 12 jaar en zijn ze gek op griezelen? Breng dan zeker een bezoekje aan DippieBoe. Als je durft…!!

Lees voor nog meer leuke Halloween activiteiten ook ons artikel ‘Halloween vieren met kinderen: uitjes, activiteiten, knutselen en recepten‘ voor nog meer inspiratie.

Foto’s © Opwegmetmama.nl – Mirjana

About Author

Hey, ik ben Mirjana, 30 jaar oud, getrouwd met Rick en moeder van 2 schitterende dochters Fenna (4) en Nine (1). Samen trekken we er graag op uit om de leukste avonturen te beleven.

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.