Spelen bij indoorspeeltuin Plezier

In Soesterberg vind je indoorspeeltuin Plezier. Bij Plezier hebben zowel kleine kinderen als grotere kinderen de dag van hun leven. Er is een speciale hoek voor baby’s en peuters, en grote kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en groot klimtoestel. En voor ouders is het er ook fijn toeven: deze indoorspeeltuin is licht door de vele ramen én er is goede horeca.

Speelmogelijkheden bij Plezier

Bij indoorspeeltuin Plezier heb je verschillende speelmogelijkheden. Het thema bij deze speeltuin is bijen. Dat zie je dan ook terug tijdens het spelen. Er is een groot springkussen, want door mijn dochter de bijenkorf wordt genoemd. En je schoenen kun je neerzetten in een van de honingraten.

Baby- en peuterhoek

Voor de allerkleinste kinderen is er een speciale hoek ingericht bij deze indoorspeeltuin. Voor baby’s en dreumesen zijn er zachte lichtmatten, kralendoolhoven, mini-picknickbankjes en kruiptunnels. Ook is er voor de kleintjes een speciaal klimtoestel. In dit toestel vind je een grote ballenbak, maar ook kan er door een parcours gekropen worden.

Springkussen

Er is een groot speelkussen waar kinderen zich op kunnen uitleven. Lekker springen, glijden en door een mini-doolhofje heen rennen.

Groot klimtoestel

En tot slot is er ook nog een groot klimtoestel voor de oudere kinderen. In dit klimtoestel vind je onder andere een ballenbak, een hoek om met grote stenen te bouwen, twee glijbanen en genoeg om te klauteren.

Horeca

De horeca bij indoorspeeltuin Plezier is echt een aanrader, en daarmee onderscheiden ze zich van andere indoorspeeltuinen. Je kunt er heerlijke taartjes en goede koffie bestellen. Maar je kunt er ook terecht voor een lunch met lekkere (en rijkelijk) belegde broodjes, een verzorgde high tea of een borrel met bittergarnituur. Het is allemaal uitstekend verzorgd en daarom is het ook voor de ouders een leuke plek om te zijn. Voor kinderen kan er – zoals in de meeste indoorspeeltuinen – een kan limonade besteld worden. En natuurlijk is er allerlei lekkers te bestellen.

Maatschappelijk verantwoord

De speeltuin wordt gerund door een divers team, waaronder bijvoorbeeld jongeren met autisme. Door van de horeca gebruik te maken, creëer je arbeidsplekken voor deze jongeren.

Goed om te weten

Als je naar indoorspeeltuin Plezier gaat is het volgende handig om te weten:

 • Ouders en kinderen tot en met 12 maanden hebben gratis entree. Voor kinderen vanaf 1 jaar betaal je 7,95 euro (2024).
 • Als je een dag van te voren een kaartje reserveert, krijg je een euro korting op de toegangsprijs.
 • De indoorspeeltuin is 7 dagen open, van 9 uur tot 17.30 uur,
 • Indoorspeeltuin Plezier wil niet te vol zijn. Ze houden de doorstroom goed in de gaten, en vol = vol.
 • Je kunt alleen met PIN betalen.
 • Als het warm is, staat de airconditioning aan.
 • Er is een plek om je kindje te verschonen.
 • Parkeren kan je gratis voor de deur.
 • Ook kun je bij Plezier terecht om je (kinder)feest te organiseren.
 • Website: https://www.indoorspeeltuinplezier.nl/
 • Adresgegevens: Stemerdingweg 1A, Soesterberg

Aanrader

Wij zijn fan van indoorspeeltuin Plezier! Voor ons is het een stukje rijden, maar dat doen we graag voor deze speeltuin: het is er schoon, er schijnt daglicht naar binnen, het eten is prima én de kinderen amuseren zich hier goed! Bovendien is het nooit echt druk. Wij raden indoorspeeltuin Plezier dus van harte aan!

Foto’s Opwegmetmama.nl – Charlotte