Jump-In in Utrecht, één van de grootste trampolineparken van Europa

In het midden van Utrecht kun je terecht bij één van Europa’s grootste trampolineparken genaamd Jump-In. Jump-In is onderdeel van het indoor speelconcept Play-In. Vorige week vrijdag hebben wij deze trampolines uitgebreid mogen testen. En dat was leuk!

Meer dan 3000 m2 aan trampolines

Vervelen bij Jump-In zul je je zeker niet! Er zijn diverse soorten trampolines die je natuurlijk allemaal moet uitproberen. Wat dacht je van het trampolineveld, de walltrampolines, highperformance trampolines, slackline en evenwichtsbalken, dodgeball een jumptower en nog heel veel meer! Kinderen vanaf 7 jaar kunnen komen springen bij Jump-In. Ik hoor je al denken, en jongere kinderen dan? Die vinden het toch ook leuk om te springen? Ook daar is natuurlijk aan gedacht met de zogeheten mini-jump.

Bij alle trampolinevelden staan borden waarop de nodige informatie staat beschreven. Zoals bij de Dodgeball staan de spelregels beschreven en het aantal personen dat per trampoline is toegestaan. Handig!

Activiteiten

Er zijn diverse activiteiten bij Jump-In waar je aan kunt deelnemen:

Mini-jump

Speciaal voor kinderen tot 7 jaar zijn er speciale mini-jump tijden. Broertjes, zusjes en vriendjes tot 12 jaar mogen wel mee, maar dienen er wel rekening mee te houden dat deze momenten voornamelijk op de kleinere kinderen zijn gericht.

De mini-jump is op de volgende tijden:

 • Woensdag van 13.00 tot 14.00 uur (in schoolvakanties van 10.00 tot 12.00 uur);
 • Vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur (in schoolvakanties van 10.00 tot 12.00 uur);
 • Zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur;
 • Zondag van 10.00 tot 11.00 uur.

De mini-jump kost € 7,50 per persoon inclusief jumpsokken.

Disco jump

Op vrijdag- en zaterdagavond kun je tussen 19.00 en 21.00 uur komen disco jumpen. Tijdens deze uren staat de muziek wat harder dan normaal. Ook hebben ze een speciaal disco-arrangement. Je kunt namelijk voor maar liefst € 17,50 per persoon 2 uur komen jumpen én krijg je een slush puppy! Leuk voor een kinderfeestje! 😉

Jump les

Op dinsdag- en donderdagavond om 18.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur is er jump les. Tijdens deze les leer je o.a. salto’s maken op diverse manieren en freerun tricks. Hoe stoer is dat?! Voor deze jump les betaal je niets extra’s; de les is inbegrepen bij je ticket.

Ook leuk om te weten! Zo nu en dan zijn er echte jump professionals die kinderen speciale masterclasses geven. Houd hiervoor de Facebookpagina van Jump-In in de gaten.

Een geschikt kinderfeestje

Net zoals de andere onderdelen van Play-In, is ook Jump-In een leuk onderdeel voor een kinderfeestje. Je kunt er voor kiezen om enkel gebruik te maken van Jump-In, maar je kunt het natuurlijk ook combineren met de andere onderdelen. Kinderfeestjes zijn al mogelijk vanaf € 16,50 per persoon (de mini-jump vanaf € 14,50 per persoon voor kinderen tot 7 jaar). Bij alle kinderfeestjes is wat lekkers inbegrepen als een frietje of een slush puppy.

Voor meer informatie over de kinderfeestjes, neem een kijkje op deze website.

Praktische informatie

Voor een uurtje springen betaal je € 12,50 per persoon. Heb je aan dit uurtje niet genoeg en heb je nog energie over om nog een uurtje door te gaan? Ook dat is mogelijk! Voor dat tweede uurtje betaal je € 7,50 per persoon. Op maandag, dinsdag en donderdag (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen) kun je voor € 12,50 onbeperkt springen!

Jump-In is alle dagen van de week geopend:

 • Maandag van 15.00 tot 21.00 uur (vanaf 10.00 uur in schoolvakanties);
 • Dinsdag van 15.00 tot 21.00 uur (vanaf 10.00 uur in schoolvakanties);
 • Woensdag van 13.00 tot 21.00 uur (vanaf 12.00 uur in schoolvakanties);
 • Donderdag van 15.00 tot 21.00 uur (vanaf 10.00 uur in schoolvakanties);
 • Vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur (vanaf 12.00 uur in schoolvakanties);
 • Zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur;
 • Zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Tip! Aangezien er maar een beperkt aantal mensen kunnen worden toegelaten bij Jump-In, is het raadzaam om van te voren even te bellen of er plek is en eventueel te reserveren.

Ons eindoordeel

Jump-In is het laatste onderdeel dat wij hebben getest van Play-In. Zoals ik al aan het begin van het artikel heb aangegeven, viel ook dit zeer zeker in de smaak. Wij hebben gebruik gemaakt van het uurtje mini-jump op vrijdagmiddag. Het was zeker niet te druk waardoor we uitgebreid de mogelijkheid hebben gehad om alles uit te proberen (ook ik heb even mee gesprongen 😉 ). Op het moment dat wij er waren, vond er ook een kinderfeestje plaats. Jump-In is dan ook een leuke bewegelijke activiteit voor een kinderfeestje. Persoonlijk zou ik dit dan ook combineren met bijvoorbeeld hun indoor speeltuin Kids-In.

Ons eindoordeel voor dit onderdeel is een 8!

Lees ook de andere artikelen over Play-In:

Ben jij al eens bij één van de onderdelen van Play-In geweest?