Menu
Kindvriendelijke restaurants / Overijssel

Kindvriendelijk restaurant Woody’s Pancakes & Steaks in Overijssel

Woody’s Pancakes & Steaks is een zeer kindvriendelijk restaurant in Twente zoals je ze niet snel zult tegenkomen. Behalve heerlijke gerechten, hebben zij ook een grote kinderhoek binnen en een hele grote speeltuin buiten! Wij zijn fan! Kijk je mee?

Woody’s Pancakes & Steaks, een kindvriendelijk restaurant in Holten

Afgelopen zomervakantie verbleven wij in Twente. We wilden graag eens een restaurant in de dichtstbijzijnde omgeving van waar wij verbleven proberen en zochten naar een écht kindvriendelijk restaurant. Ook wilden we een restaurant waar ze niet enkel pannenkoeken opdienen maar ook nog iets anders. Zo kwamen wij bij het sfeervolle restaurant Woody’s Pancakes & Steaks uit. Je zult het dan ook al raden: onze kinderen kozen voor een pannenkoek terwijl wij voor iets anders kozen.

Bij binnenkomst dienden allereerst onze handen gedesinfecteerd te worden en vervolgens moesten wij een vragen lijst met vragen invullen m.b.t. onze gezondheid. In de auto hadden wij al gebeld om een tafel vlakbij de speelhoek te reserveren dus hier werden wij naartoe begeleid door de medewerkster.

De kinderen zagen direct de speelhoek al dus die waren gelijk weg. Wij hebben ondertussen wat te drinken en te eten besteld. Het drinken werd al vrij snel gewacht. Voor het eten kregen we een discus (zo eentje die je ook bij binnenspeeltuinen vaak ziet) zodat we het eten bij het afhaalbar zelf konden ophalen. Persoonlijk had ik liever gezien dat ze het kwamen brengen (iets van een beetje verwend zijn denk ik 😉 ).

Helaas was de pannenkoek van onze jongste zoon verkeerd opgenomen waardoor hij iets anders kreeg dan dat we besteld hadden. Gelukkig pakte de medewerkervan Woody’s Pancakes & Steaks die onze bestelling had opgenomen dit goed én direct op en binnen een oogwenk hadden we ook voor hem de juiste pannenkoek.

Het eten smaakten ons allen zeer goed!

Leuke speelhoek & grote speeltuin

Bij Woody’s Pancakes & Steaks vind je zowel een grote speelhoek als een grote speeltuin.

De speelhoek vind je helemaal achterin het restaurant aan de rechterzijde. Je vindt hier allemaal leuke spelletjes aan de wanden en grote blokken om mee te spelen. Ik vind het altijd wel leuk om te zien hoe ieder restaurants zijn speelhoek weer anders inricht. Mijn beide kinderen waren er in ieder geval hartstikke zoet mee, dus wat mij betreft is dit een geslaagde speelhoek voor peuters en kleuters.

Als het buiten droog is, dan valt hier nog veel meer te beleven! Woody’s Pancakes & Steaks heeft namelijk een speeltuin die nog helemaal langs de zijkant van het restaurant doorloopt. Wij hadden dan ook niet verwacht dat dit zo groot zal zijn.

Aan het begin van de speeltuin vind je een stukje waar kinderen met water en zand kunnen spelen. Helemaal leuk wanneer het buiten iets warmer is. Er zijn ook nog wat boomschijven waar kinderen over heen kunnen lopen.

Weer een stukje daar achter vind je wat grotere speeltoestellen. Eentje voor de kleinere kinderen en eentje voor de iets grotere kinderen. Wanneer je het hoekje omgaat langs het restaurant, daar vind je een nog grotere glijbaan dan de eerste twee. Ook is daar een leuke schommel te vinden.

Ofwel, helemaal wanneer het lekker weer is zit je goed bij Woody’s Pancakes & Steaks! Ik vind het echt een prachtige speeltuin!

Tip! Mocht je uit de omgeving van Holten komen, dan kun je ook voor je kind een kinderfeestje organiseren bij Woody’s Pancakes & Steaks. Zij bieden verschillende leuke activiteiten aan. Klik hier voor meer informatie over de kinderfeestjes.

Activiteiten in de omgeving van Woody’s Pancakes & Steaks

Woody’s Pancakes & Steaks in Holten bevindt zich in een prachtig natuurgebied: de Sallandse Heuvelrug. Ook de Holterberg vind je hier. Het is dan ook een absolute aanrader om hier even te wandelen mocht je daar tijd voor hebben. Wij hebben hier zelf niet gewandeld maar zijn er wel dwars doorheen gereden toen we terug gingen naar Camping Noetselerberg in Nijverdal. We genoten echt van het uitzicht tijdens onze rit.

Tegenover Woody’s Pancakes & Steaks vind je het museum Natuurmuseum Holterberg. Je kunt hier met kinderen een leuke speurtocht doen. Wat ook erg leuk is met kinderen is het Bos van Daantje Das wat ook bij het museum hoort. Je kunt dan meedoen aan een Nature Experience waarbij je allemaal opdrachten moet doen. Voor de allerkleinsten hebben zij het Groote Kikkerpad. Klik hier voor meer informatie.

En ten slotte vind je in Holten ook nog een Canadese Begraafplaats. Het is ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog toen de (overwegend) Canadezen Noord- en Oost Nederland bevrijden. Er is ook een informatiecentrum bij waarbij je op verschillende manieren meer over deze gebeurtenis te weten zult komen. Dit uitje is geschikt voor kinderen die al iets ouder zijn en wellicht al iets over de Tweede Wereldoorlog hebben meegekregen. Klik hier voor meer informatie.

Handig om te weten!

Openingstijden

Qua openingstijden hanteert Woody’s Pancakes & Steaks een tweetal seizoenen.

Van 1 April t/m 30 september:

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Woensdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Donderdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Vrijdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Zaterdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Zondag: van 11.00 – 20.00 uur

Van 1 Oktober t/m 31 maart:

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: gesloten
 • Woensdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Donderdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Vrijdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Zaterdag: van 11.00 – 20.00 uur
 • Zondag: van 11.00 – 20.00 uur

Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn zij 7 dagen per week geopend behalve op 31 december.

Adresgegevens & parkeren

Het adres van Woody’s Pancakes & Steaks is:

Holterbergweg 11
7451 JL Holten

Parkeren kun je gratis op hun eigen terrein.

Telefoonnummer: 0548 – 361 483
E-mailadres: info@woodysholten.nl
Website: www.woodysholten.nl

Ben je op zoek naar een leuke verblijfplaats in de buurt van dit leuke restaurant? Lees dan ook ons artikel: Camping de Noetselerberg, een leuke kindvriendelijke camping in Twente

Foto’s © Opwegmetmama.nl – Manuela

About Author

Hi, mijn naam is Manuela en ik ben moeder van drie prachtige zonen (0, 3 en 6 jaartjes jong). Wij gaan graag met ons gezin op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien.

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.