5x Leuke bordspellen in Efteling thema

Het spelen van een bordspel is een goede manier van quality time met elkaar. Ook zijn bordspelen naar onze mening hét perfecte speelgoed om mee te nemen op vakantie. Van het pretpark de Efteling zijn een aantal leuke bordspellen in hun eigen thema verkrijgbaar. Deze laat ik graag aan je zien. Leuk voor de echte Efteling fans!

Monopoly in Efteling thema

Monopoly is één van mijn favoriete bordspelen om te spelen. Tijdens deze Efteling editie verzamel je echter geen straten, maar ben je een heuse pretpark-strateeg. Ook is het je taak om huisjes en hotels aan te bieden aan de gasten. Wie lukt het om zijn/haar gasten het meest van het park te laten genieten? Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Klik hier voor meer informatie.

Piraña Wildwaterspel

Toen wij enkele weken geleden in de Efteling waren, heb ik het Piraña Wildwaterspel gekocht. Dit spel een een variant op het originele Ganzenbord. Stap in een bootje en vaar langs alle bezienswaardigheden uit het spel. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Klik hier voor meer informatie.

Joris en de Draak Stratego Junior

Naast Monopoly is ook Stratego één van mijn favoriete bordspelen. Tijdens dit spel ga je als een echte Joris op zoek naar de draak van de tegenpartij. Je kunt dit spel op twee manieren spelen:

Stratego Quest geschikt v oor kinderen van 4 jaar en ouder.
Stratego Triumph is geschikt voor 6 jaar en ouder.

Klik hier voor meer informatie.

Efteling Pim Pam Pet Family

Weet jij het meeste van de Efteling af? Ga de uitdaging aan met je familie en ontdek wie de grootste Efteling-fan is bij jullie thuis. Het spel bestaat uit maar liefst 56 vragenkaarten en je kunt het met zijn vieren spelen.

Klik hier voor meer informatie.

Mens erger je niet – Op avontuur door het Sprookjesbos

Mens erger je niet maar dan in het Sprookjesbos. Persoonlijk vind ik deze editie vele malen mooier vormgegeven als het originele spel. Als adviesleeftijd geven zij aan kinderen vanaf 6 jaar. Onze ervaring zelf is echter wel dat je Mens erger je niet ook prima met iets jongere kinderen kunt spelen mits je het samen speelt natuurlijk!

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook onze andere artikelen over de Efteling:

Kopfoto © Opwegmetmama.nl – Manuela

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij via deze links iets koopt, ontvang ik daar een kleine commissie over terwijl het jou niets extra’s kost. Op deze manier help jij mee aan het bestaan van Opwegmetmama.nl.