Lasergamen, kinderdisco en peuterdansen in Monkey Town Warmond

Ook in Monkey Town Warmond kun je je als kind helemaal uitleven in allerlei soorten klimtoestellen, op de trampolines, tussen de enorme blokken of tijdens een stoer potje GRATIS lasergamen. Nog niet moe? Dan kun je ook nog mee dansen op de leukste liedjes tijdens de kinderdisco die maar liefst 4x per week wordt gegeven! 

Ruim 2.400 m2 aan speelplezier 

Zodra je de deur opent heb je in één oogopslag zicht over bijna de hele 2.400 m2 grote hal. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders ziet het er uitnodigend uit door de vrij rustige kleuren en grote ruimte met vele tafeltjes. Wat mij tevens opviel is dat het geluid minder galmt dan bij andere indoor speeltuinen waar ik ben geweest, best prettig als je als ouder zijnde niet zo gek bent op de wel geheten ‘krijspaleizen’, een groot pluspunt dus!

Wij hebben deze Monkey Town vestiging bezocht op een woensdagmiddag. Toen wij eenmaal binnen waren, hadden mijn dochter en haar vriendin in mum van tijd hun schoenen uitgeschopt en vlogen gelijk het klimtoestel in. Mijn vriendin en ik namen plaats aan een van de tafeltjes en bestelden een heerlijke echte verse Caramel Latté en voor de kinderen een kan met limonade.

Monkey Town is Monkey Town niet als er niet aan de allerkleinste wordt gedacht. Ook voor hen is het hier namelijk prima vertoeven; er is een zeer ruim apart gedeelte die speciaal op kleine kinderen gericht is.

Een hapje en een drankje

Zoals in de meeste indoor speeltuinen, is het ook hier verboden om eigen meegebrachte consumpties te nuttigen. Uiteraard hebben ze hier tegenover een menukaart waar je verschillende gerechten van kunt bestellen die vers gemaakt worden.  Een groot voordeel: met allergieën en hoeveelheden aan suiker wordt rekening gehouden zodat je ook glutenvrij kunt bestellen of bijvoorbeeld ijsjes van puur fruit zonder extra toevoegingen.

Maar liefst 4x per week kinderdisco

Na een uurtje werd er omgeroepen dat alle kinderen zich konden verzamelen voor de kinderdisco, die in een aparte ruimte wordt gehouden. Hier werd een heel feestje van gemaakt, met lichtjes en muziek waar de kinderen met zijn allen lekker konden springen en dansen.

Op iedere woensdag, vrijdag, zaterdag én zondag kunnen kinderen in deze vestiging hun vetste dansmoves laten zien.

Een potje gratis lasergamen

Aan het eind van ons bezoek viel mijn oog op het gedeelte ‘Lasergamen’. Helaas waren ze ons bij binnenkomst vergeten een muntje te geven en toen ik erachter kwam dat er een lasergame gedeelte zat was het te laat om nog een potje te kunnen spelen, maar normaal gesproken als je binnenkomt krijg je bij de entree een muntje waarmee je kind (vanaf vijf jaar) gratis één potje kan lasergamen. Ik heb hier zelf geen ervaring mee, maar volgens mijn dochter (die hier al eerder is geweest) is dit ‘vet cool’ en ‘onwijs gaaf’.

Kom peuterdansen op woensdagochtend

M.i.v. 1 februari 2019 kun je elke woensdagochtend van 10 tot 11 met je peuter naar Monkey Town Warmond voor een lesje peuterdansen. Deze les wordt gegevens voor Sabrina van Elita Dance Centre. Kijk het onderstaande filmpje voor een impressie.

Kinderfeestje

Ook voor partijtjes/kinderfeestjes (minimaal 4 kinderen) kun je bij Monkey Town terecht. Al vanaf € 10,- per persoon krijgt je kind een eigen tafel in een apart gedeelte waar je met de hele hups plaats kunt nemen. Je kunt kiezen uit een drietal arrangementen. Wil je nog iets extra’s bij je feestje boeken? Dan kun je ook o.a. kinderchampagne of een slagroomtaart boeken bij de reservering.

Leuke tip om te onthouden: Toevallig zag ik op het moment dat we er waren een groep kinderen waarvan de begeleidster iets heel handigs had gedaan; namelijk alle kinderen van haar groep dezelfde felgekleurde shirtjes aangetrokken. Zo zie je ook in één oogopslag waar al ‘jouw’ kinderen zijn gebleven!

Good to know!

Tarieven

Voor een dagje spelen betaal je € 7,95 voor kinderen van 1 t/m 17 jaar. Vanaf 5 jaar zit hier ook één gratis potje lasergamen bij inbegrepen.

Op doordeweekse dagen geldt er voor kinderen tot 4 jaar tot 11.30 een speciaal peutertarief van € 4,95 per kind (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties).

Begeleiding van een ouders en/of verzorger vanaf 18 jaar is verplicht. Zij hoeven echter geen entree te betalen.

Openingstijden

Monkey Town Warmond is 363 dagen per jaar geopend:

  • Op doordeweekse dagen en in schoolvakanties is deze vestiging geopend van 9.00 t/m 18.00 uur.
  • In het weekend en op feestdagen openen zij een uurtje later. Voor actuele openingstijden op feestdagen kun je het beste even een kijkje nemen op hun website.

Let op! Bij warm weer kun je het beste van te voren even bellen of ze geopend zijn op telefoonnummer: 071-3627442

Adresgegevens

Voor je navigatiesysteem kun je het volgende adres invoeren:

Veerpolder 15C
2361 KX Warmond

Tip: Combineer een dagje Monkey Town met de Jump XL

Het indoor speelparadijs Monkey Town in Warmond staat op een groot terrein waar je genoeg gratis parkeerplekken kunt vinden en waar zich ook JumpXL bevindt. Hartstikke leuk, want je kunt deze twee speelplekken ook leuk combineren met een combi-deal van € 12,50. Deze combi-deal is geldig op:

  • maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 t/m 16.00 uur
  • woensdag en vrijdag van 13.00 t/m 16.00 uur
  • zaterdag en zondag van 11.00 t/m 14.00 uur).

Helaas dames.. We moeten nu toch echt naar huis!

Kortom; de kinderen vonden het hier echt fantastisch. Na drie uur rennen,spelen,springen,klauteren,klimmen en rollen waren ze nog lang niet uitgespeeld. Wij hebben ze amper gezien, eens in de zoveel tijd kwam er eens een van onze kinderen met rode wangen aanrennen om een slok drinken te nemen, maar zelfs dat was volgens mijn dochter zonde van de speeltijd.

Ook als ouder zit je hier helemaal prima, je kinderen spelen hier veilig, ze kunnen niet zomaar naar buiten lopen en de gehele speeltuin is echt zeer overzichtelijk. Ze hebben een goede menukaart en het is ideaal als je met vriendinnen even bij wilt kletsen terwijl de kinderen zich ook vermaken. De disco was een leuke extra, en als je kind daar niet van houdt is het tijdens de disco in ieder geval heel erg rustig in de speeltoestellen. 😉

Wij vonden het in ieder geval voor herhaling vatbaar, en hebben voor de terugweg nog een lekkere slushpuppy gehaald bij de ijsafdeling!

Ons eindcijfer voor Monkey Town in Warmond is een 9!

Foto’s © Silvana