8x Overnachten dichtbij de Efteling

Attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel, trekt jaarlijks meer dan vijf miljoen bezoekers. De Efteling biedt naast het attractiepark, ook verschillende mogelijkheden aan om er te komen overnachten. Zo heb je het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Ben je op zoek naar andere of betaalbaardere opties? Houd spaaracties van de Efteling in de gaten, bijvoorbeeld bij Albert Heijn, dat kan al flink wat schelen op de entree kosten. Daarnaast kun je ook overnachten in de buurt van de Efteling. Benieuwd waar? Wij maakte een lijst voor je met kindvriendelijke accommodaties waar je kunt overnachten dichtbij de Efteling.

Hotels en vakantieparken dichtbij de Efteling

GuestHouse Hotel – Kaatsheuvel

Overnachten dichtbij de Efteling? Dan moet je zeker gaan voor het GuestHouse Hotel! Je kunt namelijk lekker lopend naar de Efteling! Het hotel biedt daarnaast volop faciliteiten waardoor jullie je er zeker kunnen vermaken. Terwijl je op het dakterras geniet van een drankje, spelen de kinderen er in de zandbak, op de schommel of op het speeltoestel. Daarnaast kun je er ook tafeltennissen en midgetgolfen. Één van de kamers die je kunt boeken in dit hotel beschikt over een 6-persoons bed! Dit hotel is erg geschikt om te bezoeken met (grote) families of met groepen. Er zijn ook nog kamers waar je met 8 personen in kunt overnachten. Wanneer je al kaartjes voor de Efteling hebt gekocht, kun je los een kamer boeken. Je kunt ook kiezen voor een Efteling arrangement of een Combi arrangement met één dag Efteling en één dag een bezoek aan de Beekse Bergen.

Ga naar de website voor meer informatie.

Hotel de Kroon – Kaatsheuvel

Dit hotel ligt op loopafstand van de Efteling en is onderdeel van het hierboven genoemde GuestHouse hotel in Kaatsheuvel. Je boekt bij Hotel de Kroon een eenvoudigere kamer, voor maximaal 4 personen, maar mag wel gebruik maken van de faciliteiten van het GuestHouse hotel.

Ga naar de website voor meer informatie.

Hotel ’t Peperhuys – Kaatsheuvel

Vanaf dit hotel loop je in ongeveer 15 minuten naar de entree van het attractiepark. Dat verstaan wij zeker nog onder overnachten dichtbij de Efteling! Bij een overnachting in het hotel, kun je de entreekaartjes bijbestellen. Je kunt er kiezen uit verschillende kamers, waaronder familiekamers, suites en een familie appartement.

Ga naar de website voor meer informatie.

Landal Kaatsheuvel – Kaatsheuvel

Wanneer je hier overnacht, verblijf je slechts op 2,3 kilometer van de Efteling. Je boekt er verschillende accommodaties, waaronder speciale kindervakantiehuizen, Je kunt op het park een fiets huren, waarmee je binnen 10 minuten bij het attractiepark bent. Op het park vind je verschillende speelplaatsen en een zwembad met een kinderbad. Vergeet ook zeker niet om Bollo gedag te zeggen bij zijn huisje!

Ga naar de website voor meer informatie.

Europarcs Kaatsheuvel – Kaatsheuvel

Op dit vakantiepark kun je kiezen uit 13 verschillende accommodaties. Er zijn chalets die speciaal ingericht zijn voor gezinnen met kinderen met een kinderkamer, Nintendo Switch en genoeg speelmogelijkheden voor de deur. Met de auto ben je in 4 minuten bij de Efteling, maar je kunt op het park ook een fiets huren. Bij Europarcs Kaatsheuvel kun je gebruik maken van een binnen- en buitenzwembad, minigolfbanen en een indoor speeltuin. Tijdens de schoolvakanties is er ook animatie aanwezig.

Ga naar de website voor meer informatie.

Topparken Résidence de Leuvert – Cromvoirt

Wanneer je overnacht op Résidence de Leuvert verblijf je op 23,8 kilometer van de Efteling en 22 kilometer van de Beekse Bergen. Je kunt dus beide parken vanaf dit vakantiepark goed bereiken. Uit deze lijst met met accommodaties waarbij je kunt overnachten dichtbij de Efteling, is dit park wel het park wat het verste van het attractiepark vandaan ligt. Je kunt er kiezen uit veel verschillende accommodaties, waarvan sommige met jacuzzi in de tuin. Op het park vind je speeltuintjes, een zwembad en het bos dichtbij.

Ga naar de website voor meer informatie.

Recreatieboerderij Johan & Caroline – Wagenberg

Op deze recreatieboerderij in Wagenberg kun je heerlijk spelen. Je vindt er verschillende speeltoestellen, een trampoline, tractortjes en fietsjes een een air trampoline. Je verblijft er in een eigen kampeermiddel of je kunt een knusse pod huren. In ongeveer 30 minuten ben je bij de Efteling!

Wij schreven er al eerder een artikel over.

Recreatie- en kampeerboerderij Wa-Leuk – Waalwijk

In de polder van Waalwijk vind je Wa-leuk: een plek om heerlijk te spelen en te overnachten. Kinderen raken er niet uitgespeeld in de natuurspeeltuin, met grote speeltoestellen en een trampoline. Je vindt er ook gezellig wat boerderijdieren. Is het wat minder mooi weer, dan kun je er ook binnenspelen in de speelschuur. Wa-leuk is een Fien en Teun boerderijcamping, wat inhoud dat er in het Fien en Teun thema activiteiten worden aangeboden zoals speurtochten, kleurplaten, borden met QR-codes naar een luisterverhaal en een ontdekkingsboekje. In een kwartier sta je met de auto bij attractiepark de Efteling.

Ga naar de website voor meer informatie.

Na het lezen van deze blog over ‘overnachten dichtbij de Efteling’ op zoek naar nog meer inspiratie rondom attractieparken? Lees ook eens onze andere artikelen:

Kopfoto © Shutterstock