Met Pasen en het voorseizoen er tussenuit bij Camping de Kleine Wolf

Uit onze poll is gebleken dat het merendeel van de gezinnen dit jaar in Nederland zal blijven. Daarom hebben wij een leuke tip voor jullie: Camping de Kleine Wolf in Stegeren (Overijssel). In het Pasen en in het voorseizoen hebben zij nog een aantal plekken beschikbaar. Ook hebben wij een aantal leuke suggesties voor activiteiten tijdens Pasen in de omgeving van deze leuke kindercamping.

Met Pasen en het voorseizoen er tussenuit bij Camping de Kleine Wolf

Waarom is het zo leuk met kinderen op Camping de Kleine Wolf?

Camping de Kleine Wolf is leuke een camping in Overijssel welke zich voornamelijk richt op kinderen tot 12 jaar. Uiteraard zijn oudere kinderen en volwassenen hier ook van harte welkom.

De camping heeft zowel accommodaties (tot maximaal 12 personen!) welke je kunt huren als staanplaatsen voor je eigen caravan, tent of camper. Goed om te weten is dat de huuraccommodaties huisdiervrij zijn.

Voor kinderen valt een hoop te beleven op Camping de Kleine Wolf. Zij hebben bijvoorbeeld zowel een buiten- als binnenzwembad, een strandje met echte palmbomen, verschillende buitenspeeltuinen maar ook een binnenspeeltuin. En vergeet het theater en de leuke activiteiten van het animatieteam niet!

Leuke activiteiten rondom Pasen in de omgeving van Camping de Kleine Wolf

Naast de activiteiten rondom Pasen die op Camping de Kleine Wolf worden georganiseerd, kun je ook in de omgeving het een en ander beleven. Een aantal leuke activiteiten hebben wij voor je opgezocht:

  • Het Vechtdal: Paas Auto Puzzelrit-To go (Hellendoorn) Van zaterdag 3 april t/m maandag 5 april 2021 kun je meedoen met de Paas Auto Puzzelrit-To go waarbij je puzzelvragen gaat oplossen. Voor kinderen zijn er speciale puzzels. Tijdens de rit krijg je een lekkere Paas-brunch-box mee.
  • Paas Speurtocht (Hardenberg) Op zondag 4 en maandag 5 april 2021 kun je tussen 10.30 en 14.30 uur een Paas speurtocht doen in Hardenberg bij Restaurant Rheezerbelten. Het is een wandeling van ongeveer 2,5 km voor kinderen van 3 t/m 12 jaar met leuke spelletjes voor onderweg. Heb je het gouden ei gevonden? Dan ligt er bij terugkomst een Paas cadeautje klaar.
  • Het Piratenpad (Ommen) Een leuke wandelroute voor kinderen van ongeveer 3 km in het Laarbos. De route start tegenover de kinderboerderij bij de witte slagboom waar je tevens een tasje met inhoud kunt ophalen. Klik hier voor meer informatie.
  • Paasbrunchen bij diverse restaurants Wanneer het lekker weer is, is het ook leuk om bij een van de restaurants in de omgeving een paasbrunch te bestellen welke je bijvoorbeeld tijdens een picknick kunt nuttigen. Camping de Kleine Wolf kan je vast en zeker aan een aantal leuke namen helpen!

Boek een vakantie voor het voorseizoen bij Camping de Kleine Wolf

Wijzelf gaan ieder jaar altijd in het voorseizoen een weekendje weg naar een locatie in Nederland. Ondanks het om een paar dagen gaat, is dit voor ons toch vaak lang genoeg om er even lekker tussenuit te zijn.

I.v.m. het negatieve reisadvies vanuit buitenland naar Nederland nu in de corona periode, zijn er een aantal plaatsen op Camping de Kleine Wolf vrij gekomen. Voor ons Nederlanders dus DE kans om er nog even in het voorseizoen tussen uit te piepen en even fijn te genieten met je kroost voordat de grootste zomerdrukte echt gaat beginnen.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over Camping de Kleine Wolf en om te boeken.

Ben je op zoek naar nog meer leuke uitjes in de provincie Overijssel? Lees dan ook ons artikel: De leukste uitjes & activiteiten met kinderen in Overijssel

Foto’s © Camping de Kleine Wolf