Drie verschillende speelconcepten onder één dak bij Play-In

Hetgeen wat Play-In zo’n unieke speellocatie maakt, is dat zij een drietal concepten onder één dak aanbieden. Je kunt deze activiteiten los van elkaar doen, maar ook combineren. Wij hebben alle drie de concepten uitgeprobeerd.

De binnenspeeltuin Kids-In

Hetgeen wat ons direct opviel aan de indoor speeltuin van Play-In, is het leuke thema dat zij als decor hebben aangehouden: strand en zee. Kids-In is onwijs ruim opgezet. Ondanks dat het zo ruim is, blijft het naar mijn mening overzichtelijk. Erg fijn! De indoor speeltuin is opgedeeld in een gedeelte voor de allerkleinste en een gedeelte voor de iets grotere kinderen. Ook aan glijbanen komen ze hier in ieder geval niet te kort (behalve in het deel voor de allerkleinste)!

Benieuwd wat wij van de indoor speeltuin Kids-In vinden? Lees dan het artikel: Spelen bij Play-In’s indoor speeltuin Kids-In in Utrecht

De klimwanden van Climb-In

Als je op zoek bent naar een stoere activiteit, dan zullen de klimwanden van Play-In helemaal te gek vinden. Je kunt hier uitleven op maar liefst 11 verschillende uitdagingen! Beklim de 9 klimwanden, beweeg je als Super Mario voort over de groene buizen of kies voor de glijbaan Vertical Dropslide.

Wist je trouwens dat er ook Climb lessen worden gegeven en dat je kunt meedoen aan Climb Fitness? Dat is nog eens een leuke en originele manier van sporten! 😉 Tevens kun je op vrijdag- en zaterdagavond mee doen aan de Disco Climb.

Nieuwsgierig geworden? In het artikel ‘Zoek de hoogte op bij Climb-In in Utrecht‘ kun je uitgebreid ons review lezen.

Het trampolinepark Jump-In

Play-In is met zijn meer dan 3000 m2 aan trampolines de trotse bezitter van één van Europa’s grootste trampolineparken. En niet zo maar trampolines. Naast de klassieke trampoline vindt je hier ook o.a. walltrampolines, highperformance trampolines, evenwichtsbalken en een coole jumptower.

Naast het reguliere springen, worden er ook jumplessen georganiseerd en kun je op vrijdag- en zaterdagavonden jumpen op de populairste hits tijdens de Disco Jump.

Bekijk het artikel ‘Jump-In, één van de grootste trampolineparken van Europa‘ voor een uitgebreide review.

Algemene informatie

Het concept van Play-In bestaat sinds juni 2018 en het bevindt zich in The Wall Utrecht, langs de A2. Het is een prima locatie voor een leuk feestje doordat je concepten ook met elkaar kunt combineren.

Ook de horecagelegenheden zijn prima. Er is een uitgebreide kaart waar je ook als vegetariër zijnde goed kunt eten. Het is niet toegestaan eigen consumpties te eten/drinken.

Voor meer informatie inzake de openingstijden en tarieven verwijs ik je graag naar hun website.

En voor je navigatiesysteem kun je het volgende adres invoeren:

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht

Ben jij al bekend met dit concept?

Foto’s © Opwegmetmama.nl