Menu

Samenwerken & Mediakit

De doelgroep van Opwegmetmama.nl

Opwegmetmama.nl is een blog welke is gericht op ouders met jonge kinderen (0 tot 12 jaar) die graag op pad gaan. Uiteraard behoren grootouders met kleinkinderen ook tot deze doelgroep.

Op deze blog kun je daarom onderwerpen verwachten zoals:

 • Dagjes uit;
 • Weekendjes weg;
 • Vakanties;
 • Stedentrips;
 • Praktische reistips;
 • Producten en diensten die met reizen te maken hebben.

Mediakit

De meest recente cijfers van Opwegmetmama.nl (laatste update juni 2022):

 • Aantal unieke bezoekers: gemiddeld rond de 40.000 per maand
 • Aantal pagina weergaven: gemiddeld tussen de 70.000 en 80.000 per maand
 • Volgers op Facebook: 46.000 volgers
 • Volgers op Instagram: 1.730 volgers

Let op! De cijfers zijn afhankelijk van het seizoen.

Samenwerking

Om van een bedrijf een succes te maken, kun je tegenwoordig niet meer buiten online promotie om. Juist omdat er zoveel concurrentie is, is het belangrijk dat je er voor zorgt dat je bij de juiste doelgroep in beeld komt. Wanneer jouw doelgroep dezelfde is als die van Opwegmetmama.nl, neem dan vrijblijvend contact op via info@opwegmetmama.nl om je wensen bespreekbaar te maken.

Gemiddeld ontvangen wij momenteel zo’n 40.000 unieke bezoekers per maand op de website, hebben wij ruim 46.000 volgers op onze Facebookpagina en 1.730 volgers op Instagram.

Wij hebben o.a. samengewerkt met: Ergobaby, Nijntje, Preston Palace, Camping Noetselerberg, Camping de Kleine Wolf, Marveld Recreatie, Vakantiepark de Zeeuwse Kust, Kinepolis bioscopen, Toverland, DippieDoe, Julianatoren, Puy du Fou, Billy Bird, Pretpark Oud Valkeveen, Burgers Zoo, Walibi, Orchideeën Hoeve, een aantal Monkey Town vestigingen, Pretfabriek Woerden en nog veel meer.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van samenwerkingsmogelijkheden:

Advertorial / Gesponsord artikel

Je kunt jouw product of dienst d.m.v. een advertorial op Opwegmetmama.nl bekend maken bij de genoemde doelgroep. Hierbij kun je kiezen om de tekst zelf aan te leveren of het door mij laten schrijven. Onze artikelen worden ook standaard gedeeld op onze Facebookpagina.

Let op! Wanneer je de tekst zelf aanlevert, is het niet de bedoeling dat deze advertorial ook op andere blogs is geplaatst.

Review van een product of dienst

Voor een review op Opwegmetmama.nl dient er een sample toegestuurd te worden of een dienst te worden geleverd. Ik zal het product of de dienst testen en schrijf hier een eerlijk review over. Mocht het op een negatieve ervaring uitlopen, dan zal ik eerst contact opnemen en overleggen of het artikel wel of niet online moet komen. Logischerwijs zal ik geen dingen promoten waar ik niet tevreden over ben. Onze artikelen worden ook standaard gedeeld op onze Facebookpagina.

Winactie

Vrijwel iedereen vind het leuk om iets te winnen. Bij winacties kun je een product of dienst beschikbaar stellen. In principe dienen de lezers een reactie achter te laten onder het artikel. Het liken van een Facebookpagina kan niet verplicht worden gesteld. Een winactie duurt 1 tot 2 weken. De winnaar zal na deze periode bekend worden gemaakt en zal ook per e-mail op de hoogte worden gebracht.

Evenementen en perstrips

Organiseert u een leuk evenement of perstrip dat u graag onder de aandacht wilt brengen? Ik ontvang graag een uitnodiging en wanneer het aansluit bij mijn blog, zal ik mijn best voor doen om aanwezig te zijn.

Voorwaarden

 • In het artikel zal benoemd worden dat het om een samenwerking gaat. Dit vind ik wel zo eerlijk naar mijn lezers toe.
 • De artikelen zullen minimaal 600 woorden bevatten.
 • Artikelen staan in principe permanent op de website (tenzij anders wordt afgesproken) en zullen gedeeld worden via de bijbehorende Social Media kanalen om het bereik te vergroten.

Een samenwerking dient ten allen tijden bij de onderwerpen op de website te passen.

Stuur vrijblijvend een e-mail voor meer informatie naar info@opwegmetmama.nl om je wensen te bespreken.