Maak kennis met ons team!

Manuela

Mijn naam is Manuela, de oprichtster van Opwegmetmama.nl en tevens de moeder van drie prachtige zonen (2, 6 en 9 jaartjes jong). Wij wonen in het midden van ons prachtige land, in de regio Utrecht.

Wij gaan graag op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien. Ter voorbereiding maak ik dan ook al jaren een soort mini reisgidsen, hartstikke handig!

Het meest houd ik van bergachtige gebieden, zoals Zwitserland. In dat land kom ik al sinds ik klein ben en voelt voor mij als een tweede thuis voelt. Een grote droom van mij zal dan ook zijn om eens daar naartoe te kunnen emigreren. Maar ook een vakantie naar mijn andere favoriete plek, Tenerife, vind ik op zijn tijd heerlijk.

Via deze blog probeer ik jou (samen met mijn team) te inspireren van de leukste dagjes uit, activiteiten en vakanties met kinderen. Wij zullen onze tips en ervaringen delen zodat deze blog ook voor jou als een reisgids zou kunnen dienen.


Uiteraard is het haast onmogelijk om al deze leuke uitjes en vakantietips vanuit mijzelf te delen. Daarom ben ik ook zeer dankbaar dat ik een team van andere geweldige dames heb mogen samenstellen. Allen hebben zij hun eigen specialiteit en delen met liefde hun ervaringen en tips met andere ouders.

Lonneke

Dumela! Dat is Hallo in het Setswaans, de taal die er in Botswana (mijn favoriete land) gesproken wordt. Mijn naam is Lonneke en ik ben moeder van de leukste tweeling (6 jaar) van Nederland. Maar ik ben natuurlijk bevooroordeeld. Reizen is voor mij meer dan alleen maar ergens heen gaan. De plaats van bestemming, of het nou het bos om de hoek of een wildpark in Afrika is, is wat het uiteindelijk interessant maakt.

Maar vooral hoe interessant je het zelf wilt maken. Wij willen onze kinderen dan ook kennis laten maken met alle mooie dingen die er op deze wereld te zien zijn. Van een blote-voetenpad in bijvoorbeeld Overijssel tot hopelijk de nog relatief ongerepte natuur van Botswana.


Mirjam

Mijn naam is Mirjam Hart. Als moeder van de 3 leukste kinderen vind ik niets leuker dan met z’n allen op pad te gaan. Op mijn duurzame reisblog eengoedereis.nu doe ik regelmatig verslag van onze avonturen. Maar ook voor Opwegmetmama.nl maak ik graag reisverslagen van onze uitstapjes en vakanties. De camera gaat altijd mee, want fotografie is een grote hobby van mij. In het dagelijks leven ben ik contentcreator en beheer ik naast mijn reisplatform, ook een blog over duurzaam wonen en leven, genaamd Een goed verhaal. Wie weet zie ik je daar ook eens?

Liefs, Mirjam


Nyrée

Hi, Nyrée hier. Moeder van twee kinderen, Lizzy (2017) en Julan (2021). We wonen met z’n vieren in het zuiden van het land en ondernemen graag verschillende uitstapjes. In de zomer gaan we het liefst op vakantie naar het buitenland en de rest van het jaar houden we er van om de omgeving te verkennen. We vinden het leuk om te geocachen, nieuwe speeltuinen te ontdekken, meer te leren in musea en originele uitstapjes te zoeken en te plannen. Ik vind het leuk om andere ouders hiermee te inspireren in de vorm van een blog, foto’s of een leuke video (reel) voor opwegmetmama.nl.