Menu

Het team van Opwegmetmama.nl

Hoi! Leuk dat je op deze site komt kijken! Mijn naam is Manuela en ik ben moeder van drie prachtige zonen (0, 4 en 7 jaartjes jong) en woon samen met mijn gezin het midden van ons prachtige land.

Wij gaan graag op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien. Ter voorbereiding maak ik dan ook al jaren een soort mini reisgidsen, hartstikke handig!

Zelf ga ik het liefst naar bergachtige gebieden. Zo kom ik al sinds ik klein ben in Zwitserland wat voor mij als een tweede thuis voelt. Maar ook een vakantie naar Italië of Tenerife vind ik op zijn tijd heerlijk.

Via deze blog probeer ik jou (samen met mijn team) te inspireren van de leukste dagjes uit, activiteiten en vakanties met kinderen. Wij zullen onze tips en ervaringen delen zodat deze blog ook voor jou als een reisgids zou kunnen dienen.

Heb je nog tips? Schroom dan vooral niet om contact met mij op te nemen!

E-mailadres: info@opwegmetmama.nl

De inhoud van de website www.opwegmetmama.nl inclusief de afbeeldingen, zijn mijn eigendom tenzij anders vermeld. Niets mag zonder mijn toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Neem bij vragen of twijfel altijd even contact.


Het team van Opwegmetmama.nl

Uiteraard is het haast onmogelijk om al deze leuke uitjes en vakantietips vanuit mijzelf te delen. Daarom ben ik ook zeer dankbaar dat ik een team van andere geweldige dames heb mogen samenstellen. Allen hebben zij hun eigen specialiteit en delen met liefde hun ervaringen en tips met andere ouders.

Lonneke

Dumela! Dat is Hallo in het Setswaans, de taal die er in Botswana (mijn favoriete land) gesproken wordt. Mijn naam is Lonneke en ik ben moeder van de leukste tweeling (4 jaar) van Nederland. Maar ik ben natuurlijk bevooroordeeld.

Reizen is voor mij meer dan alleen maar ergens heen gaan. De plaats van bestemming, of het nou het bos om de hoek of een wildpark in Afrika is, is wat het uiteindelijk interessant maakt. Maar vooral hoe interessant je het zelf wilt maken. Wij willen onze kinderen dan ook kennis laten maken met alle mooie dingen die er op deze wereld te zien zijn. Van een blote-voetenpad in bijvoorbeeld Overijssel tot hopelijk de nog relatief ongerepte natuur van Botswana.

Jolien

Hoi, ik ben Jolien, mama van R (7 jaar) en J (4 jaar). Samen met mijn man en kids woonachtig in het hoge noorden van Nederland. Omdat we beiden een drukke baan hebben vinden we het belangrijk om in de weekenden (en wanneer we maar kunnen) echt quality time met onze kids door te kunnen brengen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de leukste plekjes in binnen én buitenland waar we samen met onze boys kunnen genieten! Het liefst ergens waar natuur, cultuur, ‘off the beaten track’, goede accommodaties, wandelen, goede speelgelegenheid en lekker eten bij elkaar komen. Met 2 vrolijke jongens én een blije papa en mama als resultaat.

Mirjam

Mijn naam is Mirjam Hart. Moeder van de 3 leukste kinderen (een tiener en twee kleuters) en in het dagelijks leven schrijf ik op mijn persoonlijke blog Een Goed Verhaal. Hier vind je voornamelijk verhalen over duurzaam wonen en leven, maar ook makkelijke diy’s, simpele recepten en leuke uit-tips (met of zonder kids). Het is vooral een feel good blog.

Met het gezin gaan wij er graag op uit. Mijn camera gaat altijd mee, want fotografie is een grote hobby van mij. Meestal blijven die foto’s op m’n computer staan, maar gelukkig kan ik ze nu bij Opwegmetmama.nl met jullie delen!

Liefs, Mirjam

Lisanne

Ik ben Lisanne Boltjes. Geboren op 20 februari 1988 wat mij nu 34 jaar maakt. Samen met mijn verloofde Rufus en onze 3-jarige zoon Avian (2017) woon ik in Heerhugowaard. Doordeweeks werk ik als pedagogisch coach/-beleidsmedewerker bij een Kinderopvangorganisatie. Daarom genieten we in het weekend extra van samenzijn. We gaan dan graag met z’n drieën op stap. De natuur in, naar een gezellige stad, een pretpark of dierentuin, noem maar op. Ook de minder bekende plekken vinden we erg leuk te bezoeken. Ik deel graag mijn ervaringen over deze uitstapjes op Opwegmetmama.nl.

Anne

Ik ben Anne en woon samen met mijn man en twee dochters (geboren in 2016 en 2019) in het zuiden van ons land. In het “kinderloze tijdperk” hadden we al een passie voor pretparken, dierentuinen, allerhande dagjes uit en reizen. Voor ons voelde het als vanzelfsprekend om de kinderen bij onze passie te betrekken. Zo komen we er gaandeweg achter welke uitjes en reizen super zijn met kinderen en wat wel of juist niét werkt onderweg. Ik vind het leuk om mijn ervaringen met jullie te mogen delen op Opwegmetmama.nl.

Dominique

Michelle