Menu

Over Opwegmetmama.nl

De missie van Opwegmetmama.nl

Hoi! Allereerst van harte welkom op onze website.

Zoals je zelf ook zult merken, kinderen groeien hard. De tijd met kinderen vliegt voorbij. Deze tijd met je kinderen is dierbaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat je je tijd zo efficiënt mogelijk moet gebruiken om optimaal te kunnen genieten van de tijd met je kinderen. Om hier een steentje in te kunnen bijdragen, is Opwegmetmama.nl opgericht.

Op onze website delen wij dagjes uit en vakantietips voor gezinnen met kinderen. Hierdoor hoef jij niet zelf het hele internet af te struinen, maar kun je eenvoudig hetgeen eruit filteren wat bij jullie past. Dit scheelt jou een hoop tijd en je komt mogelijk ideeën tegen waar je nog niet eerder aan hebt gedacht.

Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk ouders, verzorgers en opa’s en oma’s te kunnen bereiken. Deel daarom gerust onze posts, pagina en website met hen zodat wij met zijn allen optimaal kunnen genieten van onze kinderen

De inhoud van de website www.opwegmetmama.nl inclusief de afbeeldingen, zijn de eigendom van Opwegmetmama.nl tenzij anders vermeld. Niets mag zonder onze toestemming worden gebruikt of worden gekopieerd. Neem bij vragen of twijfel altijd even contact.

Maak kennis met ons team!

Manuela

Mijn naam is Manuela, de oprichtster van Opwegmetmama.nl. Samen met mijn man zijn wij de ouders van drie prachtige zonen (1, 5 en 8 jaartjes jong). Wij wonen in het midden van ons prachtige land.

Wij gaan graag op pad in Nederland maar ook in het buitenland. Als wij op vakantie zijn proberen wij ook zo veel mogelijk dingen te doen én te zien. Ter voorbereiding maak ik dan ook al jaren een soort mini reisgidsen, hartstikke handig!

Zelf ga ik het liefst naar bergachtige gebieden. Zo kom ik al sinds ik klein ben in Zwitserland wat voor mij als een tweede thuis voelt. Maar ook een vakantie naar Italië of Tenerife vind ik op zijn tijd heerlijk.

Via deze blog probeer ik jou (samen met mijn team) te inspireren van de leukste dagjes uit, activiteiten en vakanties met kinderen. Wij zullen onze tips en ervaringen delen zodat deze blog ook voor jou als een reisgids zou kunnen dienen.

Heb je nog tips? Schroom dan vooral niet om contact met mij op te nemen!

E-mailadres: info@opwegmetmama.nl


Uiteraard is het haast onmogelijk om al deze leuke uitjes en vakantietips vanuit mijzelf te delen. Daarom ben ik ook zeer dankbaar dat ik een team van andere geweldige dames heb mogen samenstellen. Allen hebben zij hun eigen specialiteit en delen met liefde hun ervaringen en tips met andere ouders.

Lonneke

Dumela! Dat is Hallo in het Setswaans, de taal die er in Botswana (mijn favoriete land) gesproken wordt. Mijn naam is Lonneke en ik ben moeder van de leukste tweeling (4 jaar) van Nederland. Maar ik ben natuurlijk bevooroordeeld. Reizen is voor mij meer dan alleen maar ergens heen gaan. De plaats van bestemming, of het nou het bos om de hoek of een wildpark in Afrika is, is wat het uiteindelijk interessant maakt.

Maar vooral hoe interessant je het zelf wilt maken. Wij willen onze kinderen dan ook kennis laten maken met alle mooie dingen die er op deze wereld te zien zijn. Van een blote-voetenpad in bijvoorbeeld Overijssel tot hopelijk de nog relatief ongerepte natuur van Botswana.


Mirjam

Mijn naam is Mirjam Hart. Als moeder van de 3 leukste kinderen vind ik niets leuker dan met z’n allen op pad te gaan. Op mijn duurzame reisblog eengoedereis.nu doe ik regelmatig verslag van onze avonturen. Maar ook voor Opwegmetmama.nl maak ik graag reisverslagen van onze uitstapjes en vakanties. De camera gaat altijd mee, want fotografie is een grote hobby van mij. In het dagelijks leven ben ik content creator en beheer ik naast mijn reisplatform, ook een blog over duurzaam wonen en leven, genaamd Een goed verhaal. Wie weet zie ik je daar ook eens? Liefs, Mirjam

Met het gezin gaan wij er graag op uit. Mijn camera gaat altijd mee, want fotografie is een grote hobby van mij. Meestal blijven die foto’s op m’n computer staan, maar gelukkig kan ik ze nu bij Opwegmetmama.nl met jullie delen!

Liefs, Mirjam


Anne

Ik ben Anne en woon samen met mijn man en twee dochters (geboren in 2016 en 2019) in het zuiden van ons land. In het “kinderloze tijdperk” hadden we al een passie voor pretparken, dierentuinen, allerhande dagjes uit en reizen. Voor ons voelde het als vanzelfsprekend om de kinderen bij onze passie te betrekken. Zo komen we er gaandeweg achter welke uitjes en reizen super zijn met kinderen en wat wel of juist niét werkt onderweg. Ik vind het leuk om mijn ervaringen met jullie te mogen delen op Opwegmetmama.nl.