38x De leukste uitjes & activiteiten met kinderen in de provincie Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en je kunt je vast voorstellen dat hier onwijs veel leuks te beleven is voor zowel kinderen als volwassenen. In dit artikel vind je daarom een overzicht van de leukste uitjes en activiteiten met kinderen in de provincie Gelderland. Heb je nog aanvullingen, laat het ons gerust weten!

Amerzoden – Hoppies

Bij Hoppies in Ammerzoden zullen je kinderen zich niet vervelen. Het bestaat uit een natuurspeeltuin, speelwater, vlotten bouwen, blote voeten pad, maisdoolhof , pluktuin, knuffeldieren weide, midgetgolfbaan, skelterbaan, springkussen, rondleidingen en excursies, en een restaurant. Je betaalt wel een entreeprijs, maar daar krijg je dan ook enorm veel voor terug!

Adres: Zandweg 17, 5324 JN Ammerzoden
Website: www.hoppies.nl

Lees ook ons artikel: ‘Fijn buitenspelen bij Hoppies in Ammerzoden (Gelderland)

Apeldoorn – Apenheul

Zoals de naam al aangeeft, is de Apenheul een dierentuin waarbij de aap centraal staat. Persoonlijk vind ik de Apenheul heel erg leuk om naartoe te gaan met kinderen. In meerdere delen van het dierenpark lopen de apen los. Sommige apen zijn hartstikke nieuwsgierig en komen ook bij je kijken. Zo hadden wij ineens een klein aapje boven op onze kinderwagen zitten (en nee, dit aapje was niet ons eigen kind 😉 ). En wees niet bang voor je spullen, aan het begin kan je speciale zakken pakken die je kunt lenen waar je je spullen in kan doen.

Andere dieren die je hier tegenkom zijn bijzondere vogels. Op meerdere plekken in het park zijn ook prima horecavoorzieningen. Je komt hier niets te kort. En uiteraard kunnen kinderen zich hier ook nog vermaken in een van de speeltuinen. Vorig jaar is er ook een nieuwe grote speeltuin geopend.

Adres: J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn
Website: www.apenheul.nl

Lees ook ons artikel: ‘Kinderen kunnen de aap uithangen in de Apenheul!

Apeldoorn – Kinderparadijs Malkenschoten | Binky

Kinderparadijs Malkenschoten is van oorsprong een kinderboerderij. In de loop van de jaren is het steeds verder uitgebreid met als resultaat een leuk kinderparadijs. Je kunt hier nog steeds een hoop dieren vinden, maar er zijn ook leuke attracties voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een airtrampoline, een verkeersplein, bouwblokken en verschillende speeltuinen. Kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.

Adres: Dubbelbeek 4, 7333 NJ Apeldoorn
Website: www.binky.nl

Apeldoorn – Klimbos Veluwe

Vanaf 6 jaar en minimaal 120cm kun je komen klimmen bij Klimbos Veluwe. Dit klimbos ligt in Veluws Bos bij de Apenheul. Dit klimpark heeft 9 verschillende uitdagende parcoursen die je kunt beklimmen. Ben je op zoek naar een uitje op hoogte, dan is deze de moeite waard om eens naar te kijken.

Adres: J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn
Website: www.klimbos.nl/locaties/veluwe

Apeldoorn – Koningin Julianatoren

Eén van de meest bekende attractieparken voor jongere kinderen is de Koningin Julianatoren in Apeldoorn. Ondanks dat het park qua grootte niet enorm groot is, heeft het toch meer dan genoeg leuke attracties. Je bent hier dan ook rustig een hele dag zoet! Naar onze mening is het hier het leukst voor kinderen vanaf een jaar of 2 à 3.

Adres: Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn
Website: www.julianatoren.nl

Lees ook onze artikelen:

Apeldoorn – Openluchtbad Boschbad

Het Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn heeft een hoop te bieden. Qua zwembaden hebben zij een 50 meter wedstrijdbad, een ruim recreatiebad met waterspeeltuin en glijbanen een peuterbad. Ook kunnen kinderen zich vermaken in een van de speeltuinen, op de grote airtrampoline én je kunt er ook midgetgolfen.

Adres: Felualaan 29, 7313 GM Apeldoorn
Website: www.boschbad.nl

Apeldoorn – Paleis het Loo

Koninklijk genieten kunnen prinsjes en prinsesjes bij Paleis het Loo, welke tot 1975 door leden van de Koninklijke Nederlandse familie werd bewoond. In de zomervakantie worden hier vrijwel ieder jaar de Prinsen- en Prinsessendagen georganiseerd, zo ook dit jaar weer. Buiten dat, is er ook altijd een speeltuin met gaaf speelpaleis en een speurtocht voor kinderen. Ook leuk is dat je hier ook koninklijk high teaen en picknicken.

Adres: Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn
Website: www.paleishetloo.nl

Apeldoorn – Stadspark & Speelweide Berg en Bos

In Stadspark Berg en Bos Apeldoorn valt meer te beleven dan enkel wandelen. Je vindt hier ook een uitkijktoren van 26 meter hoog én een speelweide. Met name het laatste zal erg goed in de smaak vallen bij kinderen. Bij deze speelweide vind je een uitgebreide waterspeeltuin met een grote zandbak, speelhuisjes met glijbanen, klimparcours en groot klimrek.

Adres: J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn
Website: www.bergenbosapeldoorn.nl

Lees ook ons artikel: ‘Stadspark Berg en Bos Apeldoorn, spelen, wilde dieren en meer!

Appeltern – De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern hebben wij ervaren als een verrassend uitje. Het klinkt namelijk saaier dan het in werkelijkheid is. Er zijn hier bijvoorbeeld kabouterhuisjes maar ook een ‘ontdekkingseiland’ waar leuke speelmogelijkheden zijn voor kinderen. Absoluut de moeite waard om eens naartoe te gaan mocht je hier in de buurt zijn.

Adres: Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern
Website: www.appeltern.nl

Lees ook ons artikel ‘Doen! Naar de Tuinen van Appeltern (Gelderland) met je peuter en/of kleuter‘ voor een indruk.

Arnhem – Burgers Zoo

Burgers Zoo vind ik persoonlijk één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Ze bootsen hier de klimaten uit verschillende werelddelen na zoals een jungle, woestijn en mangrove. Een groot deel van deze dierentuin is dan dus ook overdekt wat het tevens een ideaal uitje maakt voor een regenachtige dag. Je komt hier zelfs een waterval tegen! Voor kinderen is hier ook van alles te beleven. In de bush vind je bijvoorbeeld leuke uitdagende paden. Ook is er zowel een grote buitenspeeltuin en een binnenspeeltuin.

Adres: Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem
Website: www.burgerszoo.nl

Lees ook ons artikel: ‘Een reis rond de wereld in de Burgers Zoo in Arnhem

Arnhem – Nederlands Openluchtmuseum

In het museumpark van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vind je allerlei gebouwen, boerderijen, tuinen en molens uit verschillende eeuwen en locaties in Nederland. Je kunt er o.a. een ritje met een echte ouderwetse tram maken.

Het Nederlands Openluchtmuseum organiseert altijd ook activiteiten gericht op kinderen. Ze proberen daarbij aan te geven voor welke leeftijd iets geschikt is, wat meestal wel klopt. Ze hebben een paar vaste onderdelen voor kinderen, zoals een grote speeltuin en het kindererf, maar er zijn eigenlijk altijd als wij het museum bezoeken weer tijdelijke, wisselende activiteiten. Zo is er iedere winter een schaatsbaan, is er jaarlijks een kleine kermis, een spel met bellen om het voorjaar in te luiden

Adres: Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Website: www.openluchtmuseum.nl

Lees ook ons artikel: ‘Met jonge kinderen naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Arnhem – Nederlands Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum in Arnhem is een echt doe-museum waarbij je van alles te weten komt over water. Er zijn meer dan 50 interactieve presentaties. In het weekend en tijdens schoolvakanties is het mogelijk om zelf proefjes te doen in de Waterwerkplaats. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen ook deelnemen aan de Watermuseum Escaperoom. Binnen 60 minuten dienen zij dan 15 codes te kraken.

Adres: Zijpendaalseweg 26-28, 6814 CL Arnhem
Website: www.watermuseum.nl

Baak – Hertenpad

’t Hertenpad is een 2,5 km lange wandeling voor kinderen. Bij het Wapen van Baak kun je een rugtasje ophalen met daarin ’t Hertenpadboekje met opdrachten, een spiegel, een insectenpotje en een zakje met gekleurde steentjes. Tijdens dit kindernatuurpad kom je verschillende opdrachten en uitdagingen tegen zoals klim- en klautertoestellen, een hangbrug en blotevoetenpad.

Adres: Wichmondseweg 30, 7223 LH Baak
Website: www.ivn.nl/afdeling/zutphen/nieuws/nieuw-kindernatuurpad-in-baak

Berg en Dal – Afrikamuseum

In het Afrikamuseum kom je alles te weten over het continent Afrika zoals migratie, identiteit, architectuur, taal en ontmoetingen. Het museum bestaat uit zowel een buiten- als een binnen gedeelte. Het buitengedeelte wordt momenteel vernieuwd. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er een speciale kijktour en tijdens schoolvakanties worden er leuke extra activiteiten georganiseerd.

Adres: Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal
Website: www.afrikamuseum.nl

Berg en Dal – Park Tivoli

Op zoek naar een leuk pretpark geschikt voor mijn kinderen van 1,5 en 4,5 jaar, stuitte ik op Amusementspark Tivoli in Berg en Dal (vlakbij Nijmegen). Een leuk kleinschalig pretpark wat zich zeker richt op de kleinere kinderen. Dit pretpark behoort dan ook zeker in het rijtje pretparken geschikt voor peuters en kleuters.

Adres: Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal
Website: www.parktivoli.nl

Lees ook ons artikel: ‘Amusementspark Tivoli, een leuk kleinschalig pretpark voor peuters en kleuters

Braamt – Het land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een onwijs grote speeltuin in de buurt van Doetinchem. Het bestaat uit een grote buitenspeeltuin van ruim 30.000 m2 en een binnenspeeltuin van 2.000 m2. Jan Klaassen is natuurlijk bekend van de poppenkastspelen. Behalve de vele speelmogelijkheden, zijn er dan ook meerdere keren per dag poppenkastvoorstellingen bij te wonen. Het Land van Jan Klaassen is een leuk uitje met jonge kinderen tot een jaar of 8.

Adres: Gildeweg 6, 7047 AR Braamt
Website: www.janklaassen.nl

Lees ook ons artikel: ‘Het Land van Jan Klaassen, een zeer grote speeltuin in Gelderland

Dieren – De Spelerij – De Uitvinderij

De Spelerij – De Uitvinderij is een interactieve speeltuin voor kinderen. Bij de Spelerij ontdekken zij hoe dingen werken zoals hoe een carrousel bijvoorbeeld draait. In de Uitvinderij mogen zij zelf aan het werk om leuke dingen maken. Zij maken hier kennis met verschillende materialen zoals bijvoorbeeld metaal, plexiglas en piepschuim. Voor een leuk en educatief dagje uit zit je hier dus goed.

Adres: Veldweg 5, 6952 GX Dieren
Website: www.spelerij.nl

Eibergen – Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is een ruim park dat bestaat uit meerdere gedeeltes: een dierentuin, een buiten gedeelte en een binnen gedeelte:

  • Buiten is het een heel speel-, klim- en klauterfestijn voor jong en oud. Je hebt hier zowel een doolhof en strandpaviljoen, als een kabelbaan en water- en zandspeelplaats.
  • Binnen vind je en grote overdekte speeltuin, bowlingbanen, een zoutwateraquarium en nog veel meer.
  • Voor de allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar is er zowel buiten als binnen een speciale peuterzone waar zij veilig kunnen spelen.

Adres: Lintveldseweg 1a, 7151 NK Eibergen
Website: www.hofvaneckberge.nl

Lees ook ons artikel: ‘Een dagje uit voor het hele gezin bij Hof van Eckberge

Elst – Kinderboerderij Landerij de Park

Een dagje genieten van de natuur, dat doe je bij Kinderboerderij Landerij de Park. Het bestaat o.a. uit een kinderboerderij, een speelplaats voor de kleintjes, een natuurspeelplaats, een struinpad, een moestuin en horecagelegenheden. Daarnaast worden er ook regelmatig extra activiteiten georganiseerd welke je in de activiteitenkalender op hun website kunt vinden.

Adres: De Park 12, 6661 NW Elst
Website: www.landerijdepark.nl

Epe – De Koperen Ezel

De Koperen Ezel in Epe omschrijft zichzelf als een kinderboerderij, speel- en doe paradijs. Behalve een kinderboerderij is hier ook een ruime buitenspeeltuin te vinden en een binnenspeeltuin. Je kunt tevens een ezel huren om daar een leuke wandeling mee te maken en met hen picknicken. Een leuk, niet al te prikkelend uitje in Gelderland.

Adres: Kopermolenweg 4, 8161 RM Epe
Website: www.dekoperenezel.nl

Gelselaar – Erve Brooks

Wanneer je echt op avontuur wil gaan met je kinderen, ga dan naar Erve Brooks. Behalve een pannenkoekenrestaurant en museumboerderij kun je hier nog een hoop andere leuke activiteiten doen. Denk hierbij aan een avonturenpad met hindernissen, een blotevoetenpad, een binnen- en buitenspeeltuin maar ook aan oerhollandse spelen zoals klootschieten.

Adres: Broekhuisdijk 5, 7275 CB Gelselaar
Website: www.erve-brooks.nl

Harderwijk – Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is een dierentuin die de meeste mensen wel kennen vanwege hun bijzondere shows. Je komt hier dieren tegen als dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen, haaien en vissen. Ook zijn er dus diverse shows en dierenpresentaties welke erg leuk en leerzaam zijn. Heb je genoeg van het dieren kijken? Laat je kinderen dan lekker hun gang gaan in de vier grote speeltuinen én in de gave waterspeeltuin waar zij zelf van een glijbanen af kunnen roetsjen.

Adres: Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk
Website: www.dolfinarium.nl

Herwijnen – Geofort

Geofort in Herwijnen, een waanzinnig fort-eiland waar je op een speelse en leuke wijze van alles leert en ziet over de aarde en Nederland. Hoe zag de wereld er vroeger uit? Tot hoever in het heelal kan de mens kijken? Hoe klein is het kleinste detail waarop we kunnen inzoomen? Hoe ziet Nederland eruit vanuit de lucht? Welke vliegtuigen bevinden zich op dit moment in ons luchtruim? Hoe weet een kompas waar het Noorden is? Voor dit soort vragen, en talloze andere ontdekkingen kun je terecht bij Geofort!

Adres: Nieuwe Steeg 74, 4171 KG Herwijnen
Website: www.geofort.nl

Lees ook onze artikelen over Geofort:

Laren – Beleefboerderij De Kleine Carroussel

Beleefboerderij De Kleine Carrousel bestaat uit een kinderboerderij, een speelweide en een overdekt terras waar je iets lekkers kunt nuttigen. Bij de kinderboerderij kom je dieren tegen als geiten, schapen, koeien, pony’s, varkens, ezels, konijnen en alpaca’s. Kinderen mogen ook om 15.30 uur meehelpen met het voeren van dieren en kunnen een rondje rijden op een pony. De speelweide is ook zeer ruim opgezet met o.a. een zandbak met zand- en waterspel, een kabelbaan, air trampoline en andere speeltoestellen.

Adres: Koebushorst 7, 7245 TD Laren
Website: www.dekleinecarrousel.nl

Lievelde – Megapret

Megapret in Lievelde is een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin én waterspeeltuin. In de ruim 1500 m2 grote binnenspeeltuin kunnen kinderen zich uitleven in de 4 verdiepingen hoge klim- en klautertoestel met o.a. ballenbakken, trampolines, springkussen, glijbanen en een peuterdeel. De buitenspeeltuin is ook erg gaaf. Naast de klassieke speeltoestellen is er ook nog een verkeerspark en een monorail in de vorm van eendjes. Bij lekker weer mag je ook zeker de waterspeeltuin niet overslaan! Verder is het bij Megapret ook nog mogelijk om een balletje te slaan op de 18-holes midgetgolfbaan. Genoeg te beleven dus!

Adres: De Stegge 23, 7137 NC Lievelde
Website: www.megapret.nl

Lunteren – Het Uilenbos

Bij het Uilenbos kun je heerlijk een hapje eten. Ze hebben zowel pannenkoeken als een hoop andere fijne gerechten. Het is een kindvriendelijk restaurant met een onwijs leuke ruime speeltuin. De speeltuin is kort geleden volledig vernieuwd. Wil je enkel komen spelen? Of hier je kinderfeestje komen vieren? Ook dat is allemaal mogelijk. Een tip om even een kijkje te nemen!

Adres: Beukenlaan 11, 6741 KB Lunteren
Website: www.uilenbos.nl

Loenen – De hoogste waterval van Nederland

De hoogste waterval van Nederland vind je in het Gelderse plaatsje Loenen. Deze waterval is 15 meter hoog, wat voor een land als Nederland best veel is. Zeker voor kinderen die nog nooit een waterval hebben gezien, kan dit best indrukwekkend zijn. Combineer het met een leuke wandeling.

Adres: Beekbergerweg 52, 7371 EW Loenen
Website: www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/loenense-enk/route/wandelroute-vrijenberg-langs-loenense-waterval

Nijmegen – MuZIEum

Het MuZIEum in Nijmegen is een bijzonder museum waarbij je enigszins kunt ervaren hoe het is om slechtziend of blind te zijn. Er zijn hier speciale donker belevingen (geschikt vanaf 8 jaar) waar je aan kunt deelnemen en een expeditie ribbelroute (vanaf 13 jaar) waarbij je op bijzondere wijze Nijmegen zult ontdekken. Na deze belevenis zal je wereld van de slechtziende en blinde mensen met hele andere ogen bekijken.

Adres: Ziekerstraat 6B, 6511 LH Nijmegen
Website: www.muzieum.nl

Lees ook ons artikel: ‘MuZIEum, een ervaringsmuseum in de wereld van slechtzienden en blinden

Nijmegen – Speeltuin Brakkefort

Speeltuin Brakkefort is een leuke, ruime maar toch overzichtelijke speeltuin in Nijmegen. twee Je vindt hier leuke speeltoestellen, een scooterbaan, trampolines, een familieschommel, een peuterbadje, zwembad, een luchtkussen en nog veel meer!

Adres: Kanunnik Mijllinckstraat 72, 6525 WX Nijmegen
Website: www.brakkefort.nl

Nijmegen – Speeltuin De Leemkuil

Een andere leuke ruime speeltuin in Nijmegen is Speeltuin de Leemkuil. Ook hier zijn leuke speeltoestellen te vinden, een skelterbaan, kabelbaan, een waterspeelplaats en nog veel meer. En wanneer je zin krijgt in een hapje of een drankje, kun je neerstrijken bij het restaurant.

Adres: Luciaweg 2, 6523 NK Nijmegen
Website: www.deleemkuil.nl

Putten – Speel- en Beleefboerderij De Roosendaal

Nog een leuke speelboerderij in Gelderland vind je in Putten: Speel- en Beleefboerderij De Roosendaal. Behalve een kinderboerderij een een ruime speeltuin hebben zij ook nog een leuk Avonturenpad geschikt voor alle leeftijden. Ook kun je vanaf de boerderij een leuke wandeling maken van 4 à 4,5 km lang.

Let op! I.v.m. de corona 1,5 meter afstandsregel, is er vooralsnog geen maisdoolhof.

Adres: Beulekampersteeg 31, 3882 LJ Putten
Website: www.deroosendaal.nl

Terschuur – Speelboerderij De Happyfarm

Bij Speelboerderij De Happyfarm in Terschuur aan de rand van Barneveld is het voor kinderen mogelijk om zowel buiten als binnen te spelen. En speelboerderij zou geen speelboerderij zijn als je niet zou kunnen genieten van de dieren die er rond lopen. Wil je hier graag je kinderfeestje geven? Ook dat is mogelijk.

Adres: Dronkelaarseweg 28, 3784 WB Terschuur
Website: www.dehappyfarm.nl

Lees ook ons artikel: ‘Speel boer of boerin bij Speelboerderij De Happy Farm (Gelderland)

Voorst – Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

Het Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is een attractiepark en pannenkoekenrestaurant in één. Qua attracties kun je hier denken aan draaiende theekopjes, een treintje, botsauto’s, draaimolen, reuzenrad, zweefmolen en nog heel veel meer! Absoluut de moeite waard om eens naartoe te gaan.

Adres: Wilhelminaweg 2, 7383 CA Voorst
Website: www.pannenkoekenhuisvoorst.nl

Lees ook ons artikel: ‘Spelen en eten in Speelparadijs Pannenkoekenrestaurant Voorst (Gelderland)

Voorthuizen – Speelpark en Maisdoolhof

Een uitje welke nog steeds op onze bucketlist staat is het Speelpark en Maisdoolhof in Voorthuizen. Dit pretpark bevat o.a. een ruime buitenspeeltuin met leuke speelmogelijkheden zoals de klassieke speeltoestellen maar ook een tractorbaan, een helikopter monorail, een binnenspeeltuin en overdekte ballenbak. En vergeet natuurlijk het Maisdoolhof zelf niet!

Adres: Bijschoterweg 2, 3781 LP Voorthuizen
Website: www.maisdoolhofvoorthuizen.nl

Wijchen – De Blije Dries

Bij de Blije Dries in Wijchen kunnen kinderen naar hartenlust komen spelen in de ruime speeltuin. Er zijn hier een hoop leuke speeltoestellen, maar ook een air trampoline en familieschommel horen tot de partij. Bij lekker weer is het ook mogelijk om verkoeling te zoeken in het ondiepe zwembad met leuke speelmogelijkheden.

Adres: Sint Jorispad 41, 6603 AM Wijchen
Website: www.blijedries.nl

Blije Dries openlucht zwembad
© De Blije Dries in Wijchen

Wijchen – Het Hof van Kaatje

Het Hof van Kaatje is een recreatieboerderij welke zich richt op jonge kinderen. Behalve dieren is hier ook een leuke speeltuin, een 18-holes boerengolfbaan, jeu des boules en kun je een ritje maken met de huifkar. Het is ook mogelijk om hier een kinderfeestje te geven.

Adres: Gagelvenseweg 4, 6604 BE Wijchen
Website: www.hethofvankaatje.nl

Winterswijk – Sevink Molen

Sevink Molen is een recreatiepark in Winterswijk. Je kunt hier een lekker hapje komen eten zoals pannenkoeken maar ook bourgondisch grillen. Nog leuker zijn de speelmogelijkheden die zij hebben. Er is hier bijvoorbeeld een binnenspeeltuin, een ruime buitenspeeltuin met o.a. speeltoren, airtrampoline én een apart gedeelte voor peuters. En tot slot een tweetal gethematiseerde wandelroutes voor kinderen (2,5 km en 4,2 km).

Adres: Meddoseweg 40, 7104 AA Winterswijk Meddo
Website: www.sevinkmolen.nl

Lees ook ons artikel: ‘Sevink Avonturenpark: indoor en outdoor speelplezier in de Achterhoek

Zeumeren – Schateiland

Een overdekt strand van meer dan 5.500 m2 groot, waar je altijd terecht kunt ongeacht het weer. Dit is mogelijk bij Schateiland in Zeumeren. Klim en klauter tussen de verschillende eilanden, speel in het speelkasteel of in de speciale peuterhoek, zoek de weg in het doolhof, ga schatgraven, goudzoeken of waterfietsen. Ofwel er is hier een hoop mogelijk! En voor wie het leuk vindt: je kunt hier ook je kinderfeestje vieren!

Adres: Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen
Website: www.schateiland-zeumeren.nl

Lees ook ons artikel: ‘Voel je als een echte piraat bij Schateiland Zeumeren

Ben je op zoek naar leuke overnachtingsplekken in Gelderland? Bekijk dan ook ons artikel: ‘De leukste kindvriendelijke campings en vakantieparken in Nederland

Foto’s © Opwegmetmama.nl