De leukste uitjes voor Oud & Nieuw

Hoe ziet jouw Oud & Nieuw er uit dit jaar? Ga je de jaarwisseling gezellig thuis (of bij een ander) vieren? Of heb je eens zin in iets anders en wil je er op uit? In dit artikel laat ik je een aantal leuke uitjes zien mocht je voor de laatste optie kiezen.

Een sprookjesachtig Oud & Nieuw in de Efteling

Ieder jaar kun je in de Efteling deelnemen aan het Oud & Nieuw evenement. Dit staat dan ook zeker nog op onze bucketlist. Met een kaartje voor het Oud & Nieuw feest kun je vanaf 19.00 tot 01.00 uur het park bezoeken. Ook de attracties zijn dan geopend tot 01.00 uur ’s nachts. Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een prachtige vuurwerkshow welke wordt gegeven rond de Siervijver en rond de Vonderplas. 

Voor dit jaar zijn de tickets voor dit evenement helaas al uitverkocht. Wil je er volgend jaar bij zijn, zorg er dan dus voor dat je niet te lang wacht met het bestellen van je tickets!

Vier Oud & Nieuw vanaf een bungalowpark

Wil je een combinatie van gezellig thuis zitten maar toch weg zijn? Of het combineren met een (mini)vakantie? Denk dan eens aan het vieren van Oud & Nieuw vanaf een bungalowpark. Via o.a. Bungalowspecials kun je gemakkelijk een overzicht vinden van de beschikbare bungalowhuisjes. Tevens organiseren de meeste bungalowparken speciale dingen rondom de feestdagen. Hartstikke leuk dus!

Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam

Ook dit jaar zal het Nationale Vuurwerk voor de twaalfde jaar op rij plaatsvinden bij de Erasmusbrug in Rotterdam én het wordt ook nog eens live uitgezonden op televisie! Dit spectaculaire vuurwerk evenement is vrij toegankelijk. Vanaf 22.30 uur zullen vanaf de kade de grootste hits van 2018 in een mix worden gedraaid. Speciaal voor de kinderen zal om 19.10 uur het Nationale Kinder Vuurwerk plaatsvinden. Je kunt het verslag hiervan live volgen op het NOS Jeugdjournaal. (Mocht je het prettig vinden om te weten, er komen op dit evenement gemiddeld 60.000 mensen af.)

New Years Eve Family Party in Attractiepark Slagharen

Niet alleen de Efteling is een attractiepark waar je Oud & Nieuw kunt vieren, ook in Attractiepark Slagharen is dat mogelijk! Je kunt je verblijf of dagje uit simpel uitbreiden met de New Years Eve Party. Je kunt daarbij kiezen uit een tweetal arrangementen. Bij beide start je met een heerlijk diner. Bij het ene arrangement wordt vervolgens gezongen en gedanst en bij het andere arrangement komt een goochelaar langs en daarna wordt er een bingo gespeeld. Ten slotte tel je met elkaar samen af naar het nieuwe jaar.

Ook bij Slagharen zijn voor dit jaar de tickets voor dit evenement helaas al uitverkocht. Wil je er volgend jaar bij zijn, zorg er dan dus voor dat je niet te lang wacht met het bestellen van je tickets!

Het vreugdevuur op het strand van Scheveningen

Jaarlijks wordt er op het Noorderstrand van Scheveningen tussen 27 en 31 december een vreugdevuur opgebouwd. Om middennacht zal dit vreugdevuur worden aangestoken en wordt het nieuwe jaar ingeluid. Deze traditie vindt al plaats sinds om en nabij het jaar 1850 en is inmiddels benoemd tot Nationaal Immaterieel Cultureel Erfgoed van Nederland. Enne.. De dag er na kun je om 12.00 uur meedoen aan de grootste Nieuwjaarsduik van Nederland. 😉

Foto’s © Shutterstock & Opwegmetmama.nl