De Grote Sint Show 2018

De Grote Sint Show is een leuke interactieve show met pieten én natuurlijk ook Sinterklaas. Ik kan je alvast verklappen dat het een onwijs leuke show was! In dit artikel geef ik je een impressie van dit toneelstuk. 

Het verhaal

De Grote Sint Show bestaat uit een aantal hoofdrolspelers: Stress Piet, Dans Piet, Computer Piet, Sinterklaas en Mevrouw Kwaadvlieg. Dans Piet en Stress Piet willen voor de komst van Sinterklaas een echt feest geven. Sinterklaas blijkt groot fan te zijn van Party Piet Pablo dus daar wil Stress Piet iets mee gaan doen. Maar helaas kunnen Party Piet Pablo en Love Piet hier niet bij zijn maar daar is in deze digitale wereld natuurlijk een oplossing voor: videobellen! Het klinkt echter een stuk simpeler dan het lijkt. Mevrouw Kwaadvlieg gooit namelijk wat roet in het eten, zij wil namelijk de eerste vrouwelijke Sinterklaas worden. Nadat mevrouw Kwaadvlieg de laptop vindt waarop de videoverbinding is en door Party Piet Pablo en Love Piet wordt uitgelachen wanneer zij haar plannen aan hen vertelt, gooit zij deze kapot op de grond… Gaat het nu nog wel lukken om voor Sinterklaas een topfeest te organiseren?

Interactieve show

De Grote Sinter Show is een zeer interactieve show en daardoor erg leuk voor kinderen. Continu worden ze bij het toneelstuk betrokken doordat de spelers echt tegen het publiek vragen en er wordt volop gedanst op bekende Sinterklaas Hits van Party Piet Pablo. Ook Sinterklaas doet een dansje mee! Party Piet Pablo en Love Piet zijn te zien via een live videoverbinding. Je kunt tevens bij de show ook leuke merchandise artikelen kopen zoals petten en CD’s. Ook wanneer je niet naar de show gaat, kun je deze producten kopen in de webshop.

Speellijst en prijzen

5 december komt al steeds dichterbij, waardoor er dus al diverse shows zijn geweest. T/m 2 december 2018 zijn er nog een drietal shows te bezichtigen, dus mocht je nog willen gaan is het zeker de moeite waard!

  • 28 november 2018 Venray
  • 1 december 2018 Helmond
  • 2 december 2018 Vught

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 16,75.

Ons eindoordeel

Zoals ik al heb aangegeven vonden wij de Grote Sint Show een onwijs leuke show! Dit is vooral te danken aan de interactie waardoor het enthousiasme goed te voelen is. Ik heb ons kind nog nooit zo met een show mee zien dansen en zingen. Vanmorgen keken we nog wat filmpjes terug die we hebben gemaakt en onze zoon reageerde direct met dat het zo leuk was en hij nog een keer wil. Dikke kans dus dat wij volgend jaar ook weer naar een Sinterklaasshow gaan. Ook hebben wij de CD Party Piet Pablo’s Mega Sint Hits 3 (2018) gekocht, waardoor je de show enigszins kunt herbeleven. Verder bevat de show humor die meer begrepen wordt door ouderen. Zoals zij zelf aangeven is de show geschikt voor alle leeftijden, en dat is zeker waar! Het enige minpuntje vonden we de pauze die iets wat lang duurde, dit was te merken aan de spanningsboog van onze zoon (dit zal uiteraard per kind verschillen).

Ons eindcijfer voor deze show: een dik verdiende 9!!!

Foto’s © Opwegmetmama.nl