WINACTIE: Familie vakantiedagboek van Elma van Vliet

Wanneer je een leuke manier zoekt om al je vakantieverhalen te kunnen archiveren, dan heeft Elma van Vliet de oplossing voor je bedacht: Familie vakantiedagboek. En het leuke is, je kunt bij Opwegmetmama.nl kans maken op een exemplaar hiervan! Doe je mee?

Je kunt in dit leuke Familie vakantiedagboek je leukste en mooiste foto’s kwijt, nieuwsberichten, tekeningen, verslagen en alles wat je nog maar meer in dit boek wil bewaren.

Aan het begin van het boek kun je al je gezinsleden introduceren. Leuk om over heel wat jaren terug te lezen.

Vervolgens komt er een grote wereldkaart tevoorschijn waar je op kunt aangeven waar jullie op vakantie zijn geweest. Ook kun je je inpaklijst opschrijven zodat je niets vergeet en natuurlijk een vakantie bucketlist.

Maarrrr…. je kunt hier dus een exemplaar van winnen! Hoe doe je mee?

 • Laat onder dit bericht een reactie achter met de reden waarom je dit boek zou willen winnen;
 • Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je kan benaderen als je hebt gewonnen;
 • Wil je extra winkans maken, like deze winactie op de Facebookpagina van Opwegmetmama.nl (dit is géén verplichting!);
 • Meedoen kan t/m zondag 4 november 2018.

De winnaar zal op maandag 5 november 2018 bekend worden gemaakt en ontvangt van mij e-mail. Hou je mailbox (ook de spam!) dus goed in de gaten.

De winactie is inmiddels gesloten en de winnaar is per e-mail op de hoogte gebracht. 

Enne.. Mocht je het boek zelf willen bestellen, dan kan dat hier. 😉 Ook leuk als cadeautje voor een verjaardag of voor de feestdagen!

Veel succes! Doe jij al mee?

10 Comments

 • Reply Lonneke Westerik 22 oktober 2018 at 20:43

  Wat een superleuke actie!
  Voor de geboorte van onze tweeling schreef ik altijd een reisdagboek vol en dat wil ik met de tweeling uiteraard ook weer gaan doen. Een passend dagboek is dan wel zo leuk!

 • Reply Dhini 24 oktober 2018 at 21:28

  Wat leuk boek! Ik doe mee

 • Reply Cobi Van braak 30 oktober 2018 at 15:08

  Wat leuk ik doe heel graag mee!!

 • Reply Cindel Bantjes 30 oktober 2018 at 22:08

  Ik doe ook graag mee! Ben dit jaar naar Mallorca geweest met mijn familie! En mijn dochter van toen net 2 vond het vliegen, de zee en eigenlijk alles helemaal geweldig. Zelfs na thuis komst vroeg ze nog vaak wanneer we naar ons “huisje” en de zee gingen hahaha. Ik wilde al heel graag een vakantieboek maken, maar dat is er nog niet van gekomen! Het lijkt mij dus heel leuk om alles op deze manier vast te leggen 😀 En ik heb je pagina geliked!

 • Reply Tamara 30 oktober 2018 at 22:32

  Wat een leuk idee! Ik ben erg slecht in het maken van fotoboeken, dit is makkelijker en leuker om te maken. Ik loot graag mee!

 • Reply Paul 30 oktober 2018 at 22:37

  Wat een leuke manier om je vakantieherinneringen te bewaren. Onze vakantie naar Marokko hebben we nog niet ‘gedocumenteerd’ (de foto’s staan nog op een schijfje) Dit is een mooie gelegenheid om er een fijn boek van te maken!

 • Reply Els 31 oktober 2018 at 17:10

  Ik doe graag mee, want in de kerstvakantie gaan we weer op vakantie naar de familie in Engeland. Leuk om dan veel foto’s van de familie in te plakken. Ik heb ook het bericht geliked op facebook

 • Reply Marian B 1 november 2018 at 14:16

  Dit is wel erg leuk! Ik doe graag mee, een vakantieboek wordt zo nog mooier!

 • Reply Will 2 november 2018 at 00:59

  Ik ben voor het eerst op je leuke blog en doe graag mee voor dit Familie vakantiedagboek.
  Graag doe ik mee voor mijn dochter, dan kan zij dit dagboek bijhouden tijdens haar wintersportvakantie met haar man en kindjes. Kan ik later ook even mee genieten als ik de foto’s zie en verhalen lees.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 • Reply Yvonne 3 november 2018 at 20:33

  Oh wat super leuk! Ik houd van dit soort dingetjes. Altijd leuk om later nog eens terug te kijken. Zou het graag willen winnen,dan kan ik het eind deze maand direct invullen als we op vakantie gaan!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.